Happy momlife

shutterstock_745469068
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mama, ik wil alleen maar unicorns

Sofie is volgens mij echt een stereo typ meisje van deze tijd haha! Ze mag namelijk zelf uit kiezen hoe ze haar kamer graag gedecoreerd wil hebben en wat voor kleurtjes ze leuk vindt. Ook haar kleding mag ze tegenwoordig steeds vaker zelf uit zoeken en ik zie een terugkerend patroon. Iets met Unicorns, glitters en roze.

Over iets meer dan 2 maandjes is Sofie jarig en mag ze natuurlijk een feestje geven. Dit jaar heeft ze ook voor het eerst echt door dat ze een feestje krijgt. En nadat Aron een dino feest had wil Sofie absoluut een eenhoorn feestje. Jup! Ik heb een typisch meisje. Een eenhoorn feestje, met glitter ballonnen (confetti) en heeeeel veel roze. En stiekem, oké niet eens stiekem heb ik best veel zin om dit feestje te organiseren. Ik heb zin om leuke items in te kopen, om zelf een taart te bedenken die ik zelf kan maken en om leuke traktatie te bedenken. Alles in het thema van de Unicorns, hip kind dat ze is.

De uitnodigingen voor haar feestje 

Bij een feestje horen natuurlijk leuke uitnodigingen, en ik ga zelf de uitnodiging maken. Ik wil namelijk een toffe foto maken van Sofie en hier wat eenhoorns in verwerken. Ook moeten er kinderfeestje uitnodigingen komen. Wij gaan het feestje namelijk op splitsen gezien de ruimte. Misschien dat wij er net als onze vrienden wel voor kiezen om naar ballorig te gaan. Ik vond dat best een slim idee en leuk voor de kindjes. Eens zien wat wij gaan doen. De kaartjes zullen in ieder geval leuk worden.

Haar kleding

Maar ook Sofie haar kleding hé dat bestaat voor 40% uit kleding met unicorns erop, en glitter en roze. En ik vind het heerlijk om zo’n typisch meisje te hebben die dol is op roze. En blij word als ik mijn roze trainingsbroek aan heb haha! Op haar verjaardag zal er vast iets met tule en glitters gedragen worden en in de kleur roze.

De voorbereidingen zijn weer begonnen op naar een nieuwe feestje! 

Facebook Comments

Share this post