Happy momlife

IMG_1182
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Make it a december to remember

Daar is hij dan! De laatste maand van het jaar. Het laatste moment van het jaar om er nog iets heel tofs van te maken. Want voor je het weet is het voorbij, is het jaar voorbij en liggen de feestdagen achter ons. Voor mij is dit het begin van de mooiste maand van het jaar.

December is mijn lievelingsmaand en dat is mijn hele leven al zo. Ik ben natuurlijk jarig deze maand (20 december) en ik kreeg mijn eerste kindje in deze maand. Aron wordt namelijk 14 december 9 jaar oud! Daarnaast is het ook de tijd van kerst en ik hou van kerst en van kerstkoekjes. Een maand bomvol gezelligheid en samen zijn met de mensen waar ik van hou. Deze maand ga ik optimaal genieten, want voor ik het weet is het weer voorbij.

Wat kunnen jullie verwachten?

Ik heb een heleboel leuke dingen voorbereid voor deze maand. Alles stat in het teken van kerst natuurlijk en net als voorgaande jaren heb ik dit ook weer mijn eigen Advent of JoyElke dag om 20:00 uur staat er een kerst gerelateerde blog voor jullie klaar. Ik heb dit jaar eindelijk weer een heleboel DIY/Doe het zelf blogs voor jullie. Ik ben al een paar weken bijna non stop kerstfilms aan het kijken voor de kerst film overzichten. Het blijkt dus dat er op videoland vet veel kerstfilms staan. Ondanks dat ik advent of Joy doe wil het niet zeggen dat er iedere ochtend om 06:00 uur ook een blog online staat. Ik wil het mezelf niet te druk maken in december en zie wel hoe dit loopt.

Mijn boodschap voor jullie

Make it a december to remember staat niet zomaar bovenaan deze blog. Want als het aan mij ligt geniet iedereen van deze maand. Vervalt alle stress en ga je gewoon enorm genieten van alles wat je toekomt. Haal het plezier uit de kleine dingen deze maand, ga eens ’s avonds door de straten om de lichtjes bij anderen te spotten. Of doe juist eens iets liefs voor die ene buurvrouw die het zo mega druk heeft. 

Recepten 

Natuurlijk komen er in december ook lekkere recepten online alleen kun je deze niet direct op joyfromjoyce.nl vinden, maar ze staan op kitchenmom.nl  vanaf 1 december (vandaag dus) plaats ik daar elke dag een kerst gerelateerde recept. ideeën voor het kerstdiner op school, maar ook voor het kerstdiner thuis en lekkere snacks. Van alles dus!

Facebook Comments

Share this post