Happy momlife

shutterstock_726096262
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit mag niet ontbreken in je voorraadkast

Je gaat net op jezelf of je grijpt altijd mis op dagen dat je geen boodschappen in huis hebt. Ik heb hier eigenlijk nooit last van en kan altijd wel iets maken met de ingrediënten die ik in huis heb. Ook qua kruiden vind ik het fijn om van alles in huis te hebben en zo niet elke keer weer in de winkel te moeten staan en alles te moeten kopen. De basis items die ik standaard in huis heb deel ik graag. Deze producten vul ik ook altijd weer aan als ik het opmaak.

Voorraadkast 

Pasta – Rijst – Mie – Wraps – Bloem – bakpoeder – maizena – chocola – cacaopoeder – olijfolie – mosterd – frietsaus – curry – ketchup – houdbare melk – honing – suiker(klontjes) – basterdsuiker – stroop – poedersuiker – bouillonblokjes – passata di pomodoro – tomatenpuree – tomatenblokjes in blik – zongedroogde tomaten – pesto – kidneybonen – balsamico azijn – ananas – limonade – afbakbrood – rijstwafels – soepstengels – thee – thee biscuits – cola – 7-up – water – nespresso cups 

Kruiden 

(zwarte) peper – zeezout – chilipeper – paprikapoeder – kerriepoeder – oregano – italiaanse kruiden – rozemarijn – kaneel – tijm – kruidnagel – laurier – gember – uienpoeder – knoflookpoeder

Koelkast

Yoghurt – creme fraiche – sour creme  – geraspte kaas – mozzarella – boter voor op brood – margarine – jam – optimel

Vers 

Eieren – tomaten – uien – knoflook – appels – seizoensfruit – seizoensgroente – citroen – paprika’s – bananen – komkommer – snoeptomaatjes

Diepvries 

Kipfilet – kippenvleugels – gehakt – spinazie (a la creme) – sperziebonen – diepvriesfruit – zalm – bladerdeeg – broccoli – brood

Huishoudelijk 

vaatwastabletten – wc eend – wasmiddel – afwasmiddel – badkamer reiniger – alles reiniger – wc papier – keukenrol – vochtig toiletpapier

Verzorging 

Luiers – billendoekjes – douchegel voor de kindjes – douchegel voor vrouwen – douchegel voor mannen – shampoo – conditioner – deo – tandpasta volwassene – tandpasta kinderen – tandenborstels – maandverband – tampons – gel – haarlak –

Dit zijn de producten die ik altijd direct weer aan vul als ik ze gebruikt heb. Zo zit ik nooit zonder kan ik het altijd gebruiken wanneer ik dit nodig heb. Daarnaast varieer ik nog in de andere producten die wij variabel gebruiken. Het verschilt natuurlijk per huishouden wat je in huis haalt. En sommige producten zouden wij ook echt wel zonder kunnen, maar dat wil ik niet haha! Iedereen heeft zijn dosis chocolade nodig bijvoorbeeld. 

Wat mag er bij jullie niet ontbreken? 

Facebook Comments

Share this post