Happy momlife

doelen maart
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Maart goals // + Hoe ging Februari?

 

Hoe ging Februari? 

1. Minder social media 

Dit is gelukt! Ik heb een timer op instagram gezet en mijn facebook van mijn telefoon afgegooid en daardoor zit ik echt minder op mijn telefoon. YES! Doel gehaald. Ik heb mijn telefoon minder in handen en leg hem vaker weg waardoor ik een stuk productiever ben geworden.

Drie keren per week sporten – 

Nou dit is niet echt gelukt afgelopen maand. Wel heb ik iedere dag minimaal 30 minuten stevig gewandeld. Dit valt ook onder sporten toch? Komende maand krijg ik vast ook genoeg bewegingen dus ik maak mij hier momenteel even niet zo druk over.

3. Een proef rijles plannen 

Deze heb ik niet gepland vanwege alle dingen die er nu eerst gaan gebeuren binnen ons gezin. Dit doel verplaats ik richting mei/juni. Hij komt dus terug en dan ga ik het ook echt doen, want ik wil nu wel een keer mijn rijbewijs hebben haha!

4. Een boek lezen 

Ik heb bijna geen enkel doel gehaald deze maand, want ik heb niet eens een boek aangeraakt! Zo slecht en jammer, maar ik heb teveel onrust in mijn hoofd waardoor ik mij niet kan concentreren op een boek. Ik had hem wel mee willen nemen tijdens ons weekendje weg, maar toen heb ik hem laten liggen helaas!

5. De kledingkasten uitzoeken 

Bij Sofie en Fleur heb ik de kasten uitgezocht en bij Aron was het niet nodig. Ik hoef dus alleen nog de kast van ons uit te zoeken en dan heb ik dit stukje ook weer gedaan. Dit zal ik deze week doen zodat dit klaar is voor het voorjaar echt begint.

Doelen voor maart

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]1. De laatste dozen op zolder uitzoeken[/cws_sc_mark]

Ik was hier afgelopen maand al mee begonnen, maar dit ga ik deze maand afmaken. Ik moet nog 1/3 van de zolder doen en dan heb ik alles uitgezocht en heel veel weggegooid! Je kan het maar gedaan hebben toch? De meeste items stonden al vanaf

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]2. Moodboards maken voor de kinderen hun kamer[/cws_sc_mark]

De kinderen gaan binnenkort een nieuwe kamer krijgen en ik heb helemaal zin om een moodboard te maken samen met hen. Aron moet bijvoorbeeld een ander bed en Sofie heeft behoefte aan veel roze en paars. Samen op pinterest rond kijken en de vtwonen en Ariadne at home liggen ook al op tafel. Heerlijk om dit te doen en hun zelf te laten kiezen. Fleur haar kamer gaat mijn projectje worden. Met roze en geel, verrassend he?

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]3. Geen cola meer drinken [/cws_sc_mark]

Ik wil een stuk gezonder leven en één van de dingen die ik wil laten staan is cola. Inmiddels heb ik dit al een paar dagen gedaan en gaat het steeds makkelijker, maar het lijkt mij fijn om het gewoon alleen nog maar te drinken als wij uit eten gaan bijvoorbeeld. Ik probeer van al mijn eet en drink verslavingen af te komen.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]4. Een maand vooruit bloggen [/cws_sc_mark]

Er komt een drukke periode aan waardoor ik niet altijd tijd heb om met mijn blog bezig te gaan. Daarom wil ik een maand vooruit werken met de normale blogs. Mijn weekoverzicht (die weer terug is) en mijn vijf op vrijdag schrijf ik pas in de week zelf. De rest wil ik dus klaar hebben voor het moment dat ik geen tijd heb om nieuwe content te schrijven.

5. Mijn nieuwe bedrijf verder laten groeien 

Ik had in augustus het idee om mijn bedrijf uit te breiden. Ik kocht een domein, begont met het bouwen van de site en opende een facebook en instagram account. Op dit moment heb ik 2 klanten binnen en hoop ik dit nog uit te kunnen breiden met maximaal 3 klanten. Ik vertel binnenkort alles over mijn bedrijf.

 

Facebook Comments

Share this post