Persoonlijk

Wat maakt mij gelukkig?

Afgelopen week deelde ik een blog dat ik het gevoel had te zitten in mijn Quater Life crisis. Daarop volgend wil ik de komende tijd blogs gaan delen waarbij ik verder ga. Kijken naar de dingen die ik leuk vind om te doen en waarmee ik in de toekomst verder wil. Maar ook de dingen die mij gelukkig maken (long term). Hier wil ik dan vandaag ook over na denken. 

Mijn kinderen 

Hier hoeft ik natuurlijk niet lang over na te denken. Er is niets dat mij gelukkiger maakt. Mijn kinderen zorgen ervoor dat ik er elke dag weer zin in heb en door hun weet ik weer waarom bepaalde dingen in het leven (moet) doen.

Mijn man 

En natuurlijk hoort Robert ook in dit lijstje. Al 10 jaar staan wij zij aan zij en steunt hij mij in alle keuzes die ik maak. Samen kunnen we goed discussiëren over al mijn hersenspinsels. Ik ben namelijk iemand die elke dag wel een nieuw plan heeft en hij remt mij daar goed mee af. Maar ook al ons lief en leed dat we samen delen, ik had het met niemand anders willen delen.

Onze families

Vanaf het moment dat ik zwanger bleek hebben wij veel steun gekregen van onze families. Iedereen hielp waar nodig en dit doen ze nog steeds. Door hen hebben Robert en ik de mogelijkheden gekregen om te doen wat wij nu kunnen doen. En door hen kunnen wij doen wat ons gelukkig maakt.

Mijn blog 

Mijn blog is een verlengstuk van mezelf geworden. Ik vind het heerlijk om ‘s avonds achter mijn computer te kruipen en dan lekkere verhalen te schrijven. Ik kan mijn hersenspinsel kwijt en mag dankzij mijn blog onwijs leuke dingen doen samen met mijn gezin.

Dansen

Vanaf mijn 6e tot mijn 18e heb ik gedanst en ik deed dit altijd met veel plezier en passie. Ik kon alles wel verplaatsen om maar te mogen dansen. Toen ik afgelopen april het aanbod kreeg om dansles te geven was ik onwijs blij. Ik mocht een nieuwe groep opzetten en het bleek ook nog een succes te zijn. Mijn groep begint aardig vol te stromen en ik kijk er elke week weer naar uit om naar de sporthal te mogen om de kinderen een lesje dans plezier te geven.

Lezen 

Eindelijk heb ik het plezier van lezen weer gevonden en kan ik er ook echt heel gelukkig van worden om te lezen. Ik verslind weer boeken en heb blijkbaar al een stukje rust gevonden. Ik ben altijd al dol geweest op lezen en hoop dit ook over te kunnen geven aan mijn kinderen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Saar

  Leuk dat je ook het lezen weer hebt herontdekt. Hier hetzelfde 🙂
  Ik vind het ook heerlijk om in een boek te duiken. Echt fijne afleiding en ontspanning 🙂

  22/10/2016 at 7:13 pm
 • Reply Emy

  Wat een fijne blog Joyce, familie is ook zó belangrijk! Wat supergaaf dat het dansgroepje echt een succes is! Mag je er ook nog mee gaan uitbreiden in de toekomst? En heerlijk dat lezen, ik mocht ook altijd graag lezen maar kan er op het moment niet echt de tijd meer voor vinden helaas…. hopelijk komt het nog.

  24/10/2016 at 8:32 pm
 • Leave a Reply