Persoonlijk

Maak kennis met Newton Revolution kinderkleding

Gisteren viel er een pakketje op de mat van een nieuw, nog onbekend merk voor mij, namelijk; Newton Revolution. Na het lezen van de bijgeleverde informatie ben ik direct naar kixx-online gegaan. Eén van de twee webshops die Newton Revolution verkoopt. Een leuk merk met stoere, unieke items. 

Over Newton Revolution

“REVOLUTIONS NEVER GO BACKWARDS”, zo begint het stukje op de site. Het merk wil een inspiratie zijn voor ontdekkende kinderen. Ze hebben een collectie voor kinderen van 3 – 12 jaar en de collectie bevat stoere items van comfortabele materialen. Op 19 februari heeft het merk zijn eerste collectie gelanceerd. Een collectie dat geïnspireerd is op de magie van de Japanse onderwaterwereld.

newton 2

Voor Jongens

Newton Revolution heeft een collectie voor jongens en een collectie voor meisjes. De collecties beginnen bij maat 98 en voor ons mini meisje dus nog te klein. Niet erg, want ook Aron kan wel wat stoere kleding gebruiken in zijn kledingkast. Voor Aron mocht ik ook een item van het merk uitkiezen en ik koos voor het zwarte jack dat je op de bovenstaande afbeelding ziet.

newton 3

Voor meisjes

Naast een collectie voor jongens is er ook een collectie voor meisjes. Een uiteenlopende collectie met tuttige stoere rokjes en jurkjes, maar ook een leuke jumpsuit bijvoorbeeld. Ik ben echt verliefd op de jurkjes en vooral het bovenstaande jurkjes. Helaas is mini Sofie nog iets te klein haha!

De collectie van Newton Revolution koop je bij kixx-online. Binnenkort laat ik een item zien van Newton Revolution en dan kan ik ook meer vertellen over de kwaliteit van het nieuwe merk. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Simpel, met een snufje liefde

  Ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar je item en de kwaliteit.

  24/02/2016 at 6:21 am
 • Reply Jessica

  Ziet er leuk uit. Stoer maar lief.

  24/02/2016 at 2:56 pm
 • Reply Cassandra

  Ik zeg het gewoon nog een keer: die jumpsuit is gewoon zo leukkkkk! Ze moeten ook kleinere maten gaan produceren haha

  26/02/2016 at 11:13 am
 • Leave a Reply