Happy momlife

Fleur 8 maanden 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Maak kennis met Heybb

Je baby kleding dat kan in vele soorten, maten en merken. Ik ben nogal trouw aan de welbekende winkelketens, maar eigenlijk is dit zo zonde, want er bestaan zoveel leuke online boetiekjes (zo noem ik ze graag) waar je leuke handgemaakte items kunt kopen voor je kleine spruiten. Onlangs kreeg ik een mail van Angela en ze vertelde over haar webshop Hey BB die ze ging her-openen met een nieuw uiterlijk en ik mocht een super leuke item ontvangen van haar collectie.

Angela is het gezicht achter Hey BB en is de webshop begonnen vanuit haar eigen creativiteit. Ze is altijd erg creatief geweest (en nog steeds natuurlijk!) en wist dat ze hier een keer iets mee wilde doen. TOen haar zoon Ezra geboren werd begon haar idee vorm te krijgen. In de winkels liep ze vaak tegen kleertjes aan die het niet helemaal waren. Soms was het de pasvorm, soms was het het materiaal of het design. Ze begon met het maken van kleding voor haar zoon en had al snel door dat hier wel markt voor is. Ze zette de items die ze maakte op de foto en plaatste ze op etsy, vanuit etsy is Hey BB gegroeid.

Uitgebreid assortiment 

Angela heeft een groot aanbod aan producten in haar webshop staan. Zo kun je voor baby’s leuke jurkjes, onesies, broekjes, shirts, jumpsuits en accessoires. Voor oudere kinderen kun je er ook leuke shirts en jumpsuits shoppen en natuurlijk leuke accessoires. Naast kleding heeft ze ook een speelgoed item op haar webshop staan en deze staat op het verlanglijstje voor Fleur haar eerste verjaardag. Een super leuk spelletje met touw en gaatjes. Je kind kan hier mee leren rijgen en dat is natuurlijk weer goed voor de motoriek.

Colorful Aztec

Voor Fleur ontving ik broekje en hij is zo leuk! Hij heeft mijn favoriete kleur, geel! In combinatie met zwart en blauw. Het is een broekje die je aan kunt trekken bij een jongen en bij meisjes. Het is een baggy model en ik heb echt idee dat ze hem heel lekker vind zitten. Het broekje heeft een mooie hoge buikband waardoor je geen knellend broekje hebt. Het materiaal dat gebruikt is is biologisch katoen wat heerlijk zacht is.

Haarbandjes 

Ik ben dol op haarbandjes en ik heb gelukkig 2 dochters die ze niet aftrekken haha! Ideaal, want het maakt een outfit zo leuk en helemaal af. Fleur draagt op de foto twee haarbandjes die je ook bij Hey BB kunt kopen. De haarbandjes zijn gemaakt van suede en kosten €6,95.

Ik heb zoveel leuke items gespot bij Hey BB en ga ook zeker wat items op Fleurtje haar verlanglijstje zetten voor haar eerste verjaardag. Speelgoed is er al genoeg, dan maar leuke kleding toch? 

Facebook Comments

Share this post