Comments (108)

Super leuk! Beide meiden zijn gek op Disney! Zou voor hun super zijn! ( oke stiekem voor ons ook 😉 )

Lijkt me erg leuk om een keer heen te gaan!

super leuk uitje voor in de kerstvakantie, lijkt ons ontzettend leuk!

Wauw dit lijkt mij geweldig met de kids! Doe heel graag mee, rhodé zal de act van frozen fantastisch vinden !

Dat zou super leuk zijn. Sara van bijna 4 vindt shows helemaal geweldig! En 8 oktober is ze jarig dus dat zal een leuk cadesutje zijn.

Dat zouden wij super vinden als gezin! We doen graag mee!

Dat zou na alle Allende van de afgelopen maanden een geweldige opsteker zijn als we naar Disney on Ice kunnen.

Wauw, dat zou echt geweldig zijn! Wat zou onze kleine man daar van genieten!

Dit zou een heerlijk begin van de kerst worden! Heerlijk met de jongens wegdromen naar disneyland. Hopelijk ziet onze kleine cas dan mickey wany daar is hij zo verzot op! We gaan duimen. Oja onze Facebook naam is johanankejobcassaelmans

Wat een super leuke winactie
Dat zou wel een geweldig uitje zijn nu ons gezin nog uit vier bestaat.

Wat een leuke actie! Vroeger toen ik een klein meisje was gingen we ook altijd met het gezin. Het had toen erg veel indruk gemaakt, wat een spectaculaire show!! Ik herinner het me nog goed… Hoe leuk zou het zijn als ik mijn mooie herinnering aan mijn kids kan meegeven en laten zien!

Wauw wat een leuke winactie.

Ik denk dat mijn meiden dat geweldig vinden.
En dat zal dan meteen een van de laatste uitjes zijn met zijn vieren.
Snel daarna zullen we met zijn 5e zijn.

Jaaaa leuk leuk! Samen met Isis mijn beste vriendinnetje en Rozan, het liefste vriendinnetje van Isis!

Jeetje wat een prijs! Ongelofelijk!! Disney on ice zouden we echt fantastisch vinden! De combinatie van Disney, Ijs, dans, muziek!! Ik maak er heel graag kans op, als ik win wordt deze kerst echt onvergetelijk!!!

Wat onwijs gaaf! Hier willen wij wel aan mee doen. Heerlijk om even tussen de verhuisdeukte wat leuks te doen.

Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op maar liefst 4 zilveren tickets voor deze TE GEKKE show, WAUW <3 Wat GAAAAAAAAF! Dochterlief is helemaal weg van de Disney figuren… dit gaat ze dus helemaal geweldig vinden! hopelijk mag ik haar onwijs verrassen en bezorgen jullie haar de avond van haar leven.. super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

☑️ geliked

☑️ openbaar gedeeld…

FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

Wauw wat een superactie!Doe graag mee voor ons meisje van 5!Aangezien er in februari een broertje of zusje bijkomt,zal dit het laatste uitje met z’n drietjes worden!

Ohhh super leuk!! Mijn kinderen zouden dit zo gaaf vinden. En mijn man ook..hij is de grootste disney fan!!

Ik heb hier altijd al naartoe gewild. Maar ik voelde mij altijd te oud
Maar nu ben ik mama en heb ik een goede reden om te gaan : )
En mijn zoon is 1,5 jaar dus dan is het fijn om de kaarten te winnen. Om op deze leeftijd kaartjes te kopen is zonde van het geld. Waarschijnlijk valt meneer toch in slaap (of niet en blijkt hij het fantastisch te vinden) , maar dan kunnen papa en mama wel genieten ; )

Super leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje (en voor mijzelf hihi) dat gaat hij geweldig vinden! 🙂

Aaaaah waauww! Wij doen heel graag mee!! Dit zou onze oudste dochter super vinden !!

Ooooo, wat lijkt me dit super gaaf ! En een super leuke verrassing voor mijn kinderen.
De jongste is groot fan van Anna en natuurlijk Elsa en de oudste houdt van snelheid en trucs en beide krijgen ze steeds meer interesse voor Disney. Een perfecte combi lijkt mij.

Wat een super gave winactie !!!!!

Jaaa super leuk. Wij zijn er nog nooit geweest en mijn zoon van 5 is gek op Disney dus hij zal het vast fantastisch vinden

Omg!!! Wat een prijs
Tickets voor disney on ice❄❄
Wat zal dat SUPERGEWELDIG zijn om te winnen
Onze kerstvakantie kan dan niet beter beginnen
Wij zijn allemaal zo gek op DISNEY hier
Daarom doe ik mee met veel plezier
Van kleins af aan mijn dochters hiermee op laten groeien❤
Mijnman ging zich er maar niet mee bemoeien
Maar uiteindelijk is ook hij gezwicht
En bij het woord disney krijgen wij een lach op ons gezicht
Je kunt zo gek niet bedenken wat ons hier in huis met disney linkt
En he zelfs uit disney mokken drinkt
Natuurlijk zijn we ook bekend met deze show
En ieder jaar willen we zeggen we go go goooooooo
FELD entertainment weet echt wat hij doet
En houdt met deze show iedereen zoet
Want of je nu 2..40 of 80 jaar bent
Je bent gek als je deze show niet kent!
Wie zou hier nou niet heen willen gaan
Liefst zouden wij nu al in de startblokken gaan staan
Zoveel spektakel op het ijs❄❄
Daarom vinden wij dit zo’n FANTASTISCHE prijs
Wij gaan #duimen…..#kaarsjebranden en nog veel meer
Ik zeg #fingerscrossed iedere keer
En dan met zweetoksels wachten op de dag
Dat jullie melden wie gaan mag

Oohhh lijkt me zooooo leuk voor mijn kinderen!! Ik heb 4 kindjes dus zou dan mijn eigen ticket bij kopen! Ze hebben na een vervelende zomervakantie wel wat moois verdiend!

Dat zou een heel mooi kerstcadeau zijn voor ons

Féline (5 jaar); zeg maar tegen die mevrouw van je telefoon dat ik heel veel van prinsessen hou en dat ik echt dit wil winnen…dus hierbij…Jaaa wij willen HEEL graag!!;-D

Ik doe mee!! Fingers crossed! Zou een magisch kerstkado zijn.

Ik zou de kaarten graag geven aan onze buren, zodat zij met hun gezin ernaar toe kunnen!

ik ben onwijs Disney-fan en waag graag een kansje!
Zou echt superleuk zijn om er met ons hele gezin gezellig heen te mogen vlak voor Kerst.
duim duim duim en groetjes van Riekie

Dat zou een super cadeau zijn!

Jaaaaa doe graag mee!!! Nostalgisch om hier naar toe te kunnen en om mijn kleine grote dame dit te kunnen laten zien. En dan nemen we mijn schoonzus en nichtje ook mee! Haar dochter zit sinds vorige week op schaatsen en vind het geweldig!

Mijn drie kinderen zijn gek op sprookjes en op Disney. Het is hun grote droom zijn om een keer naar Disney on Ice te mogen gaan! Een belevenis die ze nooit meer zullen vergeten.

Hé een mooie nieuwe lay-out, die was me nog niet eerder op gevallen!
Ik doe graag mee. Het lijkt me super leuk om naar deze show te gaan met Maxim en Willem als verrassing! Hebben we gelijk wat leuks te doen als we eindelijk eens vakantie hebben.

Wat leuk dat je dit mag doen!! Denk dat mijn kleintjes dit geweldig zouden vinden. Of ja ik denk eerder dat ik het geweldig vind en als een klein kind alle liedjes mee zing en dag mijn kinderen naar mij kijken van maaaamm doe normaal. Wij doen graag meer met de loting.

Wauw dat lijkt me keer super gaaf om heen te gaan en denk dat ons meisje dit ook prachtig zal vinden. Echt een super leuke actie!! Wij gaan hier heel hard duimen samen met mijn Disney fan.

Wat lijkt me dat leuk om heen te gaan met de tweeling! Ik doe graag mee!

Wat een supergave actie en wat een geweldige prijs! Ik kan hier twee kleine vriendjes en vriendinnetjes heel blij mee maken! Dus ik doe mee

Dat zou gaaf zijn voor mijn meisjes! Die zullen dan echt hun ogen uit kijken! 🙂

Dankjewel! Heb hem nu ongeveer 4 weken :))

Wat gaaf! Mijn zoontjes zullen dit geweldig vinden ❤️ Genieten van alle Disney figuren, hun favoriet Mickey van dichtbij zien. Deze mama gaat heel hard duimen voor zo’n speciale “kerst”verrassing

Oh wat gaaf!Ik zou heel graag met mijn nichtjes en tante naar deze show gaan!

Jaa super tof om mee te kunnen doen! Alles wat over Disney gaat en natuurlijk frozen als favoriet is hier helemaal geweldig haha

Wat zou dat een heerlijk begin van de kerstvakantie zijn voor ons gezin, even echt lekker genieten en quality-time samen

Zou super om als studerende moeder te kunnen gaan met mn beste vriendin en onze zoontjes. Hebben we eindelijk wat te doen op kerstavond

Super gave actie! Wij duimen mee om kans te maken op deze actie

Lijkt me fantastisch om hier met mn gezin naar toe te gaan. De kinderen zijn nu 3 en 5 dus oud genoeg om het echt te kunnen meemaken. Lijkt me geweldig om hun te zien genieten van alle Disney-figuren en mooie liedjes, magisch!

Leuk, ik neem mijn nichtjes mee, dat zullen ze fantastisch vinden!

Ik probeer het gewoon weer! Nog steeds zou ik graag met mijn gezin daar naartoe gaan!

Wat leuk! Ik doe graag mee!

Oehh dat zou m’n dochtertje geweldig vinden! En wij zelf natuurlijk ook!

Wow super leuk om met mn gezin heen te kunnen mn zoontje van nu 3 is vorig jaar toen hij net 2 jaar was in disney geweest en wat een indruk heeft dat op m gemaakt hij weet nog steeds precies wat je daar allemaal kan doen en buzz en Woody zijn vanaf dat moment zn beste vriendjes

De magische 100!! Wat zou ik graag een nachtje zwevend avonturen beleven met Peter Pan. Het gezicht van mijn dochter is vast goud waars als ze zoveel mooie sprookjes voorbij ziet komen… Ik droom, duim deel en volg…na een jaar vol veranderingen voor dochterlief zou ik graag magisch het jaar uitgaan. Samen met mijn schoonzus en nichtje. Door de verhuizing zien we ze veel te weinig. Twee glunderende koppies…..wauw

Jaaa deze kaartjes zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter, een vriendinnetje , mijn moeder en mijzelf!

Ik zou mijn gezin graag meenemen naar dit geweldige Disney spektakel

fantastisch! sneeuw ijs en pret daar zijn mijn 3 kinderen en ikzelf echt aan toe.
We maken graag kans op deze unieke plezierige prijs.
Zo komen wij de winter wel door.

Ohhh dat zou dochterlief Eden fantastisch vinden!!

Ja natuurlijk this is Magic. Wat zouden de kindjes daarvan genieten! Op het puntje van hun stoel! Ik loot heel graag mee

Ik zou graag met mijn gezin gaan. Onze kids lijkt het super leuk en ik vind dat de oudsten even extra aandacht verdienen omdat ze net een baby broertje hebben gekregen waar ze super lief voor zijn!

Doe heel graag mee! Lijkt me helemaal geweldig om hier naar toe te gaan met mijn gezinnetje!

Mijn twee oudsten zijn al een keertje geweest, maar ik wil zelf ook zo graag ;-)…..
Gezellig met z’n allen…

Dat zou een mooie verrassing zijn voor mijn kinderen 🙂

WoW!!Te mooi dat kan ik niet weerstaan!! .Ik ben ENTHOUSIASTVan deze actie word ik echt heel BLIJ! Niet een beetje blij, nee super blij! ⭐️⭐️Wat kan ik als vrouw nog meer wensen deze prijs is te gek om mij en mijn gezin mee te laten stralen!!Nu dus maar flink delen met al mijn vrienden en dan maar nageltjes bijten en veel duimen
SPANNEND!!!!!
Groetjes Marit

Disney on Ice is een DROOM voor jong en oud;
Ieder jaar wordt er op het ijs een feestje gebouwd!

Van Mickey en Minnie, tot Elsa, Anna en Ariel;
Mijn dochters zouden hun ogen uitkijken, zeker wel!

Ik gun het hen zo graag om deze show vol magie te mogen meemaken;
Het gebeurd bijna dagelijks dat ze van ‘Let it go’ en ‘Dat is mijn wens’ in vervoering raken!

Ook worden er vaak diverse rollenspellen met vriendinnetjes gedaan;
Steeds weer andere Disney-outfits gaan daarbij uit en aan;

Ik ga dan ook hard duimen voor een beetje geluk;
Dan kan voor ons Kerstavond niet meer stuk!!

Oh wauw Joyfromjoyce.nl wat een schitterende winactie 😀 Ik word hier helemaal vrolijk van (mijn kids nog veel vroijker ) Een fantastische kans op een te gekke prijs, uiteraard kom ik dol graag een kansje wagen. Het zou fantastisch zijn als ik met mijn dochter, zoon en man naar de geweldige Disney On Ice show mag gaan op 24 december in Utrecht. Dat zou voor ons hele gezin een avond genieten zijn, een avond om nooit te vergeten. Ik weet zeker dat mijn dochter en zoon hun oogjes uitkijken bij deze adembenemende Disney on Ice show, zo zien ze al hun Disney helden live voor zich op het ijs in een spectaculaire show. Dat zou zo genieten zijn. Ik ben zwanger van ons derde kindje en op 6 januari 2017 uitgerekend, dus wat zou het geweldig zijn als wij voor de baby komt en er een drukke ttijd aanbreekt er nog even met zijn 4tjes tussenuit kunnen gaan. Dank voor deze geweldige kans 😀 Uiteraard ben ik fan van je Facebook pagina en heb het bericht gedeeld op mijn tijdlijn En nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen… De kans is klein, maar de wens is groot! Groetjes Tanja Kuijer

Ohhhhh dit is echt erg! Ik zit al heel de tijd naar een blank vlak te staren…….dus begin maar zo:

Ik wilde zo graag een pakkende tekst typen dat die ZOOOOOO opviel…..maar weet je wat het probleem is? Ik kan gewoonweg in woorden niet uitdrukken hoe enorm graag ik deze kaartjes wil winnen! Ik heb er gewoon buikpijn van; hoe erg! 😀 Maar het zit zo; wij verkiezen ieder jaar het magische park in Parijs boven een zonvakantie! Iedereen verklaart ons voor gek, maar wij zijn ieder enorm fan van Disney! Die 3 dagen in Disney geeft ons zo’n ultiem vakantie/plezier/gelukkig gevoel, dat niets dat kan overtreffen! En nu…..nu lees ik dat je 4 kaartjes weg geeft voor Disney on ice……het thema dit jaar is 100 years of magic (als ik het goed typ) nou…….voor ons als gezin zullen wij die jaren magie door heel ons lijf voelen mocht mijn naam uit de loting komen! Nou, mijn complimenten voor deze droom actie! Mij rest niets anders meer dan te duimen en te hopen enne……keihard te gillen mocht ik winnen hihi!!!!!! Liefs van Selina van Bers!

Wij willen ieder jaar wel gaan maar zijn nog nooit geweest!

Onze kinderen zijn helemaal weg van Disney,we doen graag mee en wie weet!

Ik heb hier een stoere jongen en een lief meisje zitten die echt compleet door het lint zouden gaan als we naar Disney on Ice zouden mogen.. Ik denk dat ik net zo hard met ze zou meedoen, trouwens! Wij doen dus heel graag mee aan deze actie! ♥

Wat geweldig dat jullie deze prijs weggeven,
Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
Ze beleven vast geweldige avonturen,
Die van ons wel eeuwig mogen duren.
Rapunzel, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
Straks vallen ze op de grond,
Dan hebben ze nog een zere kont.
Belle en het beest, en Donald Duck,
Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
Wij zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
Laat het winterfeest maar beginnen,
Hopelijk gaan wij deze kaartjes winnen.. 😉

TE GEK en ik waag graag een kansje, ben onwijs Disney-fan!
duim duim duim en groetjes van Riekie

Dochter elise van 5,5 jaar is gek op alles wat met disney te maken heeft, dus ik zou haar hier heel graag mee verrassen. dat het savonds is en ver rijden, maakt niet uit, hebben we er graag voor over!

Ik waag mijn kans!

JAAAAAAAAA!!!!!

G eweldig!! !!!!
E eerlijk! Leuk om dit te zien!!
W AUW! Dit is ZOOOOOOO te gek zeg!!!
E cht super leuk deze actie, wat een prijs!
L euk om dit te winnen voor ons
D iT is echt helemaal TE GEK zeg!!!
I k steek mijn duim er graag voor op
G eliked en openbaar gedeeld hoor !!!

OOOOO ik wil dit zoooo graag winnen! WaUW helemaal enthousiast!! AAAAAhhhh dat zou echt TE GEK zijn! Echt GEWELDIG!!! Wij willen super graag een keer sneeuwwitje in het ‘echt’ zien! Disney on ice, daar zijn we nog nooit geweest en dag gaan onze meiden echt helemaal geweldig vinden! Zou helemaal super zijn!
WHOOP WHOOP duimpje omhoog LOVE IT! Hoop echt dat we onze kids mogen verrassen met deze geweldige show want dit zouden we heel graag eens van dichtbij willen bekijken ! Groetjes!!

Ik zou hier heel graag naartoe gaan met mijn zoontjes. Echt geweldig!

Super!!!

Ik doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllll graag mee!!

Wat een geweldige kans doe heel graag mee voor mijn dochtertje en nichtjes ze zijn nog nooit naar Disney on Ice geweest en het zou leuk zijn als ze een keertje kunnen gaan. Hopelijk mag ik dit winnen voor ons zou fantastisch zijn, ze zijn een groot fan van Disney #hopen

Leuk! Dat zou ik graag winnen!!

Leuk ik denk voor Jayden geweldig! En ach ja mochten wij wennen heeft mama ook een mooi verjaardagscadeautje Duimen draaien!

Wat een mooi uitje voor in de vakantie voor ons hele gezin. Bij het idee van het zien van die blije snoetjes van mijn kleintjes word ik al blij.

Wauw geweldig hoor. Ik doe mee….

OOOOOOOOHHHHHHHH ik word GEK mijn dochters en… hun mama… zouden dit NIET TE GELOVEN GEWELDIG FANTASTISCH vinden….het woord DISNEY…OEF…dat blijft iets magisch hebben….. en dan heb je een show die alle MAGIE uit kan stralen nou…ik wil zeggen…DAAR WILLEN WIJ DOLGRAAG BIJ ZIJN wie niet… al zitten we achterin..achter fe schermen..een vleugje magie daarvan oppikken…Dan zijn we al blij 😉 dus ik kan alleen maar zeggen…WOW WOW WOW te gek deze actie. Ik doe graag mee. Op deze manier kan de kerstvakantie niet meer stuk!!!!

Ons gezinnetje is een en al magic, dus dit zouden de knuppels ontzettend gaaf vinden!
En stiekem verdienen ze ook wel z’n magisch uitje…

Duimen draaien dus maar

Zou mooi zijn hier eind van het jaar van te mogen genieten met mijn kinderen!

Super gaaf .
Jaren terug ben ik met mijn man geweest. Ik zou graag eens terug gaan en dit keer met onze kinderen erbij

Wat leuk!! Ik zou hier héél graag met mijn zoontje naar toe willen gaan!

Tof! zouden mijn 2 meiden fantastisch vinden een leuk dagje uit

Wat een geweldige verrassing zal dit zijn!

Ik doe heel graag mee voor de kinderen, zullen ze helemaal geweldig vinden !!.

Groetjes Anneliese

Ik en mijn man samen met de twee oudste kleinkinderen naar Disney on ice, dat zou me wat zijn.
Graag waag ik een kansje.

Superleuk! Mn nichtje krijgt geen genoeg van het filmpje waarin Olaf moet niesen en zn neus verliest. Dit kan ze wel 100X achter elkaar kijken en dubbel liggen. Ik zou haar daarom graag verrassen met een ijskoud optreden van Olaf!

Mijn neefje van 6 heeft een half jaar geleden uit het niets de diagnose GBS gekregen. ( acute verlamming). 23 november komt hij eindelijk weer thuis na maanden ziekenhuis + revalidatiecentrum. Het lijkt me super leuk om Pieter hier mee te verassen, samen met zijn zusje. Wat zou hij blij zijn!

Dit wil ik graag mn kinderen laten beleven! Ze kunnen wel wat afleiding gebruiken na een, nu nog, moeilijke tijd!

Dit zou helemaal geweldig zijn. Mijn beide dochters zijn helemaal gek van minnie mouse. Dus ik doe zeker weten mee en blijf duimen

Echt superleuk! Wij loten graag mee!

De hele dag heb ik hier een kleine musicalster rondlopen , van Let it goooo tot roodkapje, en dan met natuurlijk bijbehorende kleding Wat zal ze haar ogen uitkijken! Ik doe dan ook graag mee!❤

Super tof, hier allemaal Disney fans.
Ik loot graag mee.

Het lijkt me heerlijk om voor de drukke kerstdagen er nog even met mijn gezin er samen op uit te gaan

Kom heel graag in aanmerking, wie weet!!

Kom heel graag in aanmerking, supertof uitje in de kerstvakantie!

Super tof! Lijkt me zo leuk om als gezin ernaar toe te gaan!

Super tof! Lijkt me zo leuk om als gezin ernaar toe te gaan!

Graag doe ik mee voor mijn dochters. Ontzettend groot fan van o.a. Anna en Elsa . Heb al veel over deze show gelezen en ben zelf ook helemaal enthousiast geworden. Wat een COOL gezinsuitje!

Op Kerstavond naar Disney on Ice, wie wil dat nu niet? Dit geeft vast nog meer magie voor de kids op deze speciale dag. Nu nog sneeuw erbij en de droom is perfect !

Wauw!!! Wat een super leuke en gave actie van jullie. Dit willen wij wel heel graag winnen. Zou echt helemaal te gek zijn om hier met onze twee meiden heen te gaan. Onze favoriete Disney figuren zijn toch zeker wel Elsa en Anna en natuurlijk Olaf. Wij zijn super enthousiast en gaan heel hard duimen en als we winnen gaan we natuurlijk even keihard gillen!!!

Mijn drie kinderen zouden het helemaal geweldig vinden om naar deze magische show van Disney On Ice te gaan. Ze zijn gek op Disney en sprookjes. Mijn dochters zijn weg van de Disney Prinsessen en zoon Bo vind de Lion King geweldig. Zij zouden deze show in geen 100 jaar vergeten!

Hier zou ik heel graag met mijn gezinnetje naar toe willen gaan!
ik loot heel graag mee..!!

Wow, alleen maar blije gezichtjes bij mijn kleinkinderen, als ik ze vertel dat we naar Disney 0n ice gaan. Dat wordt echt een happening.
Om privéredenen heb ik geen Facebook meer. Hoop wel mee te mogen loten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP