Happy momlife

person in white shirt with brown wooden frame
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LSOB Cursus (Lifestyle of Business): wat leer je?

Wil jij jouw persoonlijke leiderschap verbeteren waarmee je direct resultaat ziet in je bedrijf? Met behulp van de cursussen van Lifestyle of Business leer je om binnen no-time jouw persoonlijke leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Doe je belangrijkste opdrachten vaak zelf? Vind je het lastig om taken uit handen te geven, dat terwijl je uitstekend personeel in dienst hebt? Herken je jezelf hierin? Dan is dit coaching project mogelijk aan te raden voor jou.

person in white shirt with brown wooden frame

Het doel van Lifestyle of Business

Er zijn vier verschillende cursusmaterialen. ‘Persoonlijk leiderschap op slippers’, ‘Introtraject op slippers’, ‘MBA op slippers’ en ‘Zakelijk leiderschap op slippers’. Na het afronden van alle cursussen ben jij de beste leider voor je bedrijf dat je personeel kan wensen. Het gevolg: de productiviteit en dus ook de omzet van je onderneming zal flink gaan stijgen! Er zijn ook extra fysieke producten die je in de webwinkel van dit bedrijf kunt kopen om nog meer resultaat te behalen. Zo kun je aan de slag met een action planner, journal  en een succes forecast. 

De mensen achter LSOB

Jeanet Wolf en John Slabbekoorn zijn de twee eigenaren van Lifestyle of Business. Naast dat ze zakenpartners zijn, zijn de twee ook getrouwd. Voordat LSOB werd opgericht heeft Jeanet heeft met veel ervaring besloten om samen met John LSOB op te starten. Ze is begonnen met een business die zich richtte op paarden. Later begon ze een webshop dat superfoods verkocht en heeft ze ook nog een praktijk gehad op het gebied van diëten. In 2015 ging John aan de slag in het bedrijf van Jeanet, KickAssLeven. Niet veel later besloten de twee om samen te gaan werken en ontstond vervolgens Lifestyle of Business. 

Start met de gratis producten

Om kennis te maken met de cursussen van Lifestyle of Business kun je beginnen met het aanvragen van de gratis producten die John en Jeanet voor je beschikbaar hebben gesteld. Zo is het mogelijk om kosteloos drie e-books te ontvangen. In de eerste e-book wordt je uitgelegd hoe je je productiviteit op eenvoudige wijze kunt verhogen. De andere twee titels zijn ‘Meer AAN dan IN je bedrijf werken’ en ‘Haal maar sales uit je leads met deze simpele tips’. Verder kun je een ondernemerstest invullen zodat je erachter komt in welke ondersnempeirode je nu zit. Zo kun je kijken welke groei je moet gaan maken om verder te komen. Tot slot is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan verschillende tips maar ook nieuwe video’s in je mailbox!

Facebook Comments

Share this post