Persoonlijk

LOVING LATELY – Oktober 2017

Stop de tijd! De laatste twee maanden van het jaar gaan beginnen en dat betekend ook dat de mooiste tijd van het jaar gaat beginnen. Yes! Oktober was een mooie maand, maar ook een pittige maand. Ik ontdekte veel leuke producten, series en verzamelde mooie momenten met mijn gezin. Ik deel mijn favorieten in dit blog. 

KipKep Woller

Ik ontving van KipKep een Woller die je goed kunt gebruiken wanneer je kindje krampjes heeft. Fleur is onrustig meisje en ik gebruik hem heel veel bij haar om haar buikpijn te verzachten. Je doet hem even in de magnetron en daarna kun je hem heel fijn over het buikje van je kleintje leggen. Super fijn! Er komt nog een uitgebreide review over online.

Maxi-Cosi Nova 

Aan het begin van de maand kreeg ik super leuk nieuws van Maxi-Cosi! Ik had namelijk hun nieuwste wandelwagen gewonnen. Via de blog van Andrea kwam ik uit op een winactie en schreef mij in. Een paar weekjes later ontving ik een mailtje dat ik de wagen 25 oktober mocht komen ophalen, zo tof! Inmiddels al een aantal wandelingen met de wagen gemaakt en hij loopt super fijn. Ik ben er heel blij mee.

The rise of the evil 

Onlangs hadden Robert en ik behoefte om iets te bekijken wat met de oorlog te maken heeft. Beide vinden wij dit mega interessant. Wij kozen deze keer voor The rise of the evil en dat bleek een groot succes. The rise of the evil gaat over het pad dat Adolf Hitler bewandelde om aan de macht te komen en hierbij zie je goed hoe gestoord die man was. Erg interessant om te zien en goed gemaakt ook. De acteur die Hitler speelt is ook mega goed.

Courgette pizza van magioni

In het kader van een gezondere levenstijl wilden wij ook gezondere opties proberen en zo kwamen wij uit op de pizzabodems van Magioni, super lekker! Het recept verschijnt binnenkort nog op joyfromjoyce.nl maar het is echt een aanrader. Hier liggen de courgette pizza’s nog, maar binnenkort komen de pompoen pizza’s en dan gaan wij die natuurlijk ook proberen met een lekkere topping.

Welk item is volgens jou echt een hit op dit moment? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Laura

  Prachtig die kinderwagen! Ben wel benieuwd welke nu je voorkeur heeft, deze of de quinny.

  29/10/2017 at 8:20 pm
  • Reply admin

   Deze!

   30/10/2017 at 1:16 pm

  Leave a Reply