Happy momlife

shutterstock_301661657
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – November 2017

Er zit alweer een maand op en wij gaan nu beginnen aan de mooiste maand van het jaar. Tijd om november uit te zwaaien en dat doe ik met mijn loving lately blogpost. Favorietjes van de afgelopen maand. Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jullie favorieten van de afgelopen maand. Laat je het weten in een reactie? 

10.000 Kcal food challenges 

Call me crazy, maar ik vind dit dus echt enorm fascinerend wat en hoe mensen dit naar binnen werken. Ze eten namelijk tijdens deze challenge 10.000 kcal en dat is bizar veel. En meestal bestaat het ook echt alleen maar junkfood bah! Mocht je je een keer vervelen dan is dit zeker een aanrader om je tijd aan te verdoen haha!

Pentatonix christmas 

Vorig jaar was ik er ook al dol op en dit jaar is het niet anders. Pentatonix heeft zulke mooi kerstalbums en ik krijg er nog meer zin in de kerst door. Ik ben druk bezig met de kerst op joyfromjoyce.nl en met de juiste kerstmuziek kom je natuurlijk in de juiste stemming. Ik heb een afspeellijst op spotify met mijn favoriete kerstmuziek.

Bosch Silentmixx Blender

Ik ontving voor een samenwerking de Bosch silentmixx blender en ik ben echt fan! Ik vind het geluid van onze oude blender namelijk echt verschrikkelijk en deze is zo fijn en zacht! Wij mengen er tegenwoordig alles in, pureren de soep erin en maken lekkere milkshakes en smoothies. haha! Oh en je koopt hem o.a. bij bol.com.

Lalaloopsy 

Sofie kreeg van een Pr bureau een Lalaloopsy en man wat is dat leuk! Ik vind meisjes speelgoed echt leuk en als ik de mogelijkheid had zou ik helemaal los gaan met de poppen, barbies en ga maar door haha! Maar oké het is voor de kinderen en hun mogen er lekker mee spelen. echt. Officieel is het voor kinderen vanaf 4 jaar, maar als je de kleine spulletjes weg laat kan een meisje van bijna 3 er prima mee spelen. Ik ben sowieso niet heel nauw met leeftijden aangezien je klein spul vaak wel weg kunt laten. Een lalaloopsy kun je trouwens ook op bol.com kopen.

Blogs van andere bloggers:

  • Tamara schrijft blogs over sprongetjes en ze zijn mega herkenbaar. hier zijn wij net uit sprong nummer 3 en voor wij het weten begint de ellende van sprong 4 alweer. Je vindt de blog hier.
  • Lief vriendinnetje Carmelina is begonnen met een blog bomvol nuttige tips voor ouders en kinderen. Mijn favoriet van dit moment is de blog over hoe je kind sinterklaas door komt. Aron is een gevoelig jongetje en kan niet goed tegen deze periode. Haar tips zijn dan ook heel erg welkom.
  • Cassandra schreef een blog over luiers en deed daarbij een goede en duidelijke test. Je vindt haar oordeel hier.

Melk chocolade van Albert Heijn 

Stomme Albert Heijn! Ik word nog eens dikker van jullie. Ik kan de Albert Heijn niet uit zonder deze reep chocolade. Gelukkig kom ik niet meer zoveel in winkels en kom ik ook niet meer in de verleiding om die troep mee te nemen.

Jumbo pick up point 

Na de vele reacties die ik kreeg op mijn blog over het online doen van de boodschappen zijn wij het gaan proberen. Aanstaande zaterdag komt er een uitgebreide blogpost over online, maar echt wat een uitvinding ik vind het echt mega relaxt en ben fan!

Dagboek van een getuige 

Ik ben weer eens gaan lezen en dit maal in het boek dagboek van een getuige van Astrid Holleeder. Een interessant boek net als haar voorganger Judas. Ik heb het boek nog niet uit, maar het doel is om dit nog wel in 2017 te doen.

Facebook Comments

Share this post