Happy momlife

shutterstock_221010295
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – Mei 2018

Joehoeeee! De maand mei is voorbij en ik merk dat ik er stiekem heel blij mee ben. Niet omdat het een verschrikkelijke maand is geweest, juist niet! Ik heb onwijs genoten van alle dingen die gebeurden, zelfs de waterpokken konden mij niet klein krijgen haha! Ook de gedachten dat het bijna zomer is maakt mij erg blij. Tijd voor mijn favorietjes van de afgelopen maand. 

Jillz 0%

Sinds dat Jillz op de markt is drink het iedere zomer wel. Het begon met de appelcider variant en nu drink ik voornamelijk de rode variant. Het liefst de 0%, want alcohol drinken als het niet nodig is vind ik dik prima. Ik neem het ook graag als de kindjes thuis zijn, maar wil liever nuchter blijven als de ukkies thuis zijn. Lekker en fruitig, heerlijk ijskoud met dit warme weer.

Ali Wong – Hard Knock wife 

Ik zag het regelmatig voorbij komen op social media en moest het ook maar eens kijken. MAar moeders, vrouwen ga dit kijken! Oké mannen mogen best meekijken, want het is gewoon geniaal en wat ze zegt over het moederschap klopt. Wel een beetje aangedikt natuurlijk hé. Maar echt ga het kijken het is geniaal.

De gorgels kwartet

Hier in huis zijn wij dol op Jochem Myjer. Wij kijken graag zijn shows en de kids luisteren graag naar zijn verhalen. In de vorm van een luisterboek of wanneer ik hun voorlees. Ook leest Aron sinds kort zijn boek. Onlangs hebben ze nieuwe Gorgel leermiddelen gelanceerd en één product hiervan is een kwartet die wij mochten ontvangen een groot succes bij Aron!

Komkommerrrrrr

Ik ben dol op groente en fruit en met dit warme weer eet ik veel komkommers. Dit eet ik veel omdat ik weinig eetlust heb en ik zo toch wat binnen krijg. Ook helpt het goed met eten door de vocht in de komkommer heb je minder honger waardoor je minder grote porties gaat eten. Dikke prima dus.

Pacapod luiertas 

Een goede luiertas vinden is lastig! Ik heb eigenlijk nooit een luiertas gehad waarbij ik dacht yes dit is hem! Helemaal niet nu met drie kinderen. Maar ik heb een hele grote kanshebber gekregen die echt wel eens de ontdekking kan zijn. Ik ontving een pacopod luiertas en vind hem op dit moment echt helemaal geweldig. Ik ga hem nog even uittesten en dan zal er een review online komen. Oh en misschien wel leuk om dan te laten zien wat ik zoal meesleep voor drie kinderen.

afbeelding via shutterstock
Facebook Comments

Share this post