Happy momlife

7583861120_img_4645
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – Maart 2018

De maand maart loopt op het einde en daarom maakte ik weer een overzicht van de mooie dingen die ik afgelopen maand zag, proef, hoorde of meemaakte. Het was een mooie maand en ik denk dat de komende maanden nog mooier gaan worden. Hallo lente! Ik ben er helemaal klaar voor. Ik vond het deze maand wel lastig om mijn loving lately te plaatsen, aangezien ik voor mijn gevoel weinig nieuws had meegemaakt. Maar er staan weer een paar klaar. 

The good doctor

Ik was op zoek naar een nieuwe serie om te gaan kijken en kwam uit bij the good doctor op videoland. Binnen no-time was ik hooked en nu kijk ik elke keer weer uit naar het moment dat er een nieuwe aflevering online staat. De serie gaat over een Autistische arts waar natuurlijk van alles mee gebeurt. Hij is gemaakt door één van de acteurs in samenwerking met diegene die ook voor de serie House werkten (ook een goede serie).

Tula Free to Grow

Deze heb ik al vaker genoemd, maar is absoluut eentje die ik afgelopen maand niet kon missen. Ik gebruik hem nu vanaf dat Fleur een aantal weken was en hij is zo fijn. De afgelopen maand heb ik hem weer veel gebruikt vanwege de onrust bij ons kleine meisje. Ik heb een aantal draagdoeken en een draagzak, maar mijn draagzak is momenteel wel echt favoriet. Hij klikt lekker makkelijk vast en als ze zich overstrekt dan gaat ie niet losser, dat vind ik wel heel prettig.

Desenio

Laatst had ik een samenwerking met Desenio en ik vind het zo leuk staan in ons huis. Helemaal nu ik de boel andersom gezet heb en mijn bureau onder de toffe posters hangen die wij mochten uitzoeken. Echt tof. Ook op Sofie haar kamer hangen ze heel leuk en binnenkort ook op Aron zijn kamer. Ik ben benieuwd hoe het geheel straks allemaal is. Je kunt de posters ook makkelijk vervangen voor nieuwe posters.

De zon 

Als je nu naar buiten kijkt dan zie je het niet, maar het is echt al wel heel lekker geweest. En ik krijg echt zoveel energie van mooi weer en ik heb dan gelijk zin om van alles te doen. Zoals bijvoorbeeld mijn lente schoonmaak. En wat is de blog hierover goed gelezen. Vinden jullie het leuk als ik vaker iets plaats over de huishouding? Let het weten in de reacties!

Adidas superstar 

En ik sluit deze maand af met mijn favoriete schoenen. Ik kreeg van omoda nieuwe schoenen, namelijk de adidas supterstars en ze lopen zo lekker! Ik ben altijd al een adidas meisje geweest haha! Ik heb diverse soorten en maten gehad en ze gaan zo lekker lang mee. Echt een aanrader als je schoenen zoekt die overal bij passen en ook nog eens heerlijk lopen.

Facebook Comments

Share this post