Happy momlife

loving lately
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – Juli 2018

De eerste zomermaand zit er al weer op en wat was hij warm hé? Het is lang geleden dat het zo warm is geweest tijdens de zomer en dat er amper regen viel. Genieten met een hoofdletter hoor dit! Ondanks dat ik de afgelopen dagen toch best wel pittig vond. Maar daar draait dit blog niet om, tijd om eens te kijken naar de mooie favorieten van afgelopen maand. 

Liefde in de lucht 

Oh dit liedje ontdekte ik aan het begin van de maand en ik schreef hem direct op. Wat een heerlijk liedje! Niet alleen ik vind hem heel erg leuk ook de kinderen vinden hem leuk. Soof zingt hem lekker mee en Fleur doet de liefste en meest schattige moves op dit liedje. ZO aandoenlijk.

Fuze tea Green Mango 

Mmm dit is echt mijn nieuwe favoriet onder de ice tea! Alleen ben ik zo’n krent dat ik hem alleen maar koop als ie in de aanbieding is. En dan bedoel ik een 1+1 aanbieding hé. Echt een aanrader als je op het terras zit bijvoorbeeld!

Good Girls 

Ik keek tussen alle drukte door ook een heleboel series ’s avonds op de bank. En één daarvan was Good Girls een serie over een stel bad ass moms haha! Echt super grappig en leuk om te zien. Ik had hem volgens mij binnen een paar avonden uit gekeken haha!

Ik vrouw van jou 

De youtubers/bloggers ken je misschien al wel. Zo niet moet je echt gaan kijken. Onlang brachten ze een nieuw boek uit en ik heb hem op mijn nachtkastje liggen. Inspirerend om te lezen en zeker een aanrader als je van biografieën houdt.

 Zonnatura goedemorgen 

Ik ben niet zo dol op warme drankjes met het warme weer, maar ik wil wel eens wat anders dan een flesje water of cola.  Ik eb de Zonnatura goedemorgen ontdekt en dit is een heerlijke thee bij dit soort dagen. Lekker kruidig en zomers vind ik.

Processed with VSCO with c1 preset

Foto’s! 

Samen met Tamara van Themommydiaries maak ik tegenwoordig regelmatig foto’s voor onze instagram accounts en de blog en ik vind het zo leuk om te doen. Tamara kan ook echt mooie foto’s maken en iedere keer worden wij er weer beter in en voelen wij ons meer op ons gemak.

Op naar augustus! Met hopelijk nog meer favorietjes! <3 

Facebook Comments

Share this post