Happy momlife

shutterstock_248315335
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – Januari 2018

Hi! Dat was even geleden, maar de drukte lijkt weer wat weg te nemen en ik heb weer tijd om achter mijn computer te kruipen. Aan het einde van de maand plaats ik tegenwoordig altijd mijn  loving lately en ook deze maand had ik een aantal favorieten die ik graag deel.

The Greatest Showman – Aan het begin van de maand ging ik samen met mijn oma, zus, moeder en tantes naar de bioscoop toe en keken wij de Greatest Showman. Wat een onwijs mooie film, echt een ‘Joyce’ film. Zang en dans is voor mij in een film de beste combinatie. Ik kijk dan ook echt uit naar mama mia die straks weer opnieuw in de bioscoop komt.

Solilly ketting – Eind september bestelde ik een ketting waar ik mijn borstvoeding in kon laten verwerken. Afgelopen week kwam hij eindelijk binnen en ik ben er zo blij mee. Ik ga er nu nog niet teveel over vertellen, want er komt nog een losse blog over, maar wat ben ik blij dat dit om mijn nek hangt. Ik schreef vorige week al een stuk over de borstvoeding en dit is eigenlijk het vervolg erop. Ik bestelde de ketting namelijk met een reden.

Magere kwark met rijstwafel appel kaneel – Ik ben natuurlijk nog steeds aan de weight watchers en ik ontbijt tegenwoordig met een bakje kwark met een rijst wafel er door. Ik zag deze tip op connect van weight watchers en vond het een geweldige tip! Alsof je appeltaart tijdens je ontbijt hebt haha! Heerlijk.

Alle lieve kaartjes – Aron gaf aan dat ie het jammer vond dat er nooit kaartjes werden gestuurd. Met een klein oproepje kwamen er een aantal lieve reacties binnen en hangt onze kelder deur vol met lieve mooie kaartjes! <3 Zo lief dat iedereen hier iets heen wilde sturen. Aron was gisteren ziek en dit maakte zijn dag toch wel heel erg mooi! <3<3

K3! – Ja een kleine meisjes droom haha! Ik kom uit de eerste k3 generatie en mijn zus bestelde afgelopen week kaartjes voor K3 in Groningen. Samen met onze meisjes gaan wij dansen op K3 en ik kijk er nu al naar uit. Super leuk!! Ik wil nog graag met Sofie naar de K3 film toe, maar twijfel of ze dit wel kan volhouden. Iemand ervaring met een bijna 3-jarige naar de bioscoop?

De luizenmoeder – Net als de rest van vrouwelijk Nederland ben ik ook dol op de luizenmoeder. Lekker overdreven alle situaties die je op het schoolplein tegen kunt komen uitgewerkt, Heerlijk!

Youtube – Ik kijk tegenwoordig veel youtube video’s van familie vloggers. Ik vind het heerlijk om met anderen mee te kijken. Dat is ook de reden dat ik zelf ben begonnen met weekvloggen. Al mijn video’s kun je vinden op mijn youtubekanaal. Ik deel ze niet op mijn blog, tenminste op dit moment nog niet. Wie weet dat ik het in de toekomst wel ga doen. Op dinsdag en vrijdag komt er een video online.

Weight Watchers – Januari begon voor mij met afvallen en wat gaat het lekker! Inmiddels zit mijn kleding een stuk ruimen en heb ik al meer energie. Naast Weight Watchers ga ik er vanaf aanstaande maandag nog iets bij doen. Ik ben benieuwd hoe dat gaat.

Op naar een nieuwe maand met nieuwe ontdekkingen. 

Facebook Comments

Share this post