Persoonlijk

Loving Lately – Februari 2018

Jo hallo vierden wij niet nog pas geleden oud en nieuw? Haha! Inmiddels zitten wij op de laatste dag van de tweede maand van het jaar. Sinds wij kinderen hebben vliegt de tijd voorbij en daarom is het goed om stil te staan bij de mooie momenten van een maand. Ik blik terug op de maand februari.

The winners work-out! 

Ik ben geen type voor de sportschool, maar meer het type huismuts die thuis sport. Voorheen deed ik insanity en dat ben ik ook weer van plan om te gaan doen. Maar mijn lijf werkt nog niet helemaal mee en springen is nog een succes. Daarom richt ik mij momenteel meer op spieren in plaats van cardio. Ik ben begonnen met de winners work-out app van Rico Verhoeven. Een fijne app die je thuis of in de sportschool kunt gebruiken. Super fijn! Ik ben een echte thuis sporter en deze work-outs kan ik prima in onze woonkamer doen.

Vier handen op één buik

Ik word zo blij van dit seizoen van vier handen op één buik. Het lijkt erop dat ze een keer niet gecast hebben op drama verhalen, maar ook op mooie motiverende verhalen. Ik ben zelf ook een tienermoeder en vind dit zoveel mooier om te zien en daarbij is het denk ik voor meiden in een soort gelijke situatie ook heel erg motiverend om te zien dat het bij anderen ook goed gaat of kan gaan.

Aron zijn diploma

Een mooi hoogte punt afgelopen maand was absoluut Aron zijn diploma! Zwemmen doet ie graag en zijn diploma moest nu toch wel komen. Wat was ie gespannen, maar gelukkig is het allemaal goed gegaan en mocht ie zijn diploma in ontvangst nemen. Volgende week begint ie al aan zijn B diploma!

Warm gerookte zalm 

Ik ben dol op vis, of nou ja gerookte vissoorten zoals zalm en makreel. Bij de lidl hebben ze warmgerookte makreel. Super lekker en gezond! Als je de naturel variant neemt is ie 0 punten bij weight watchers. Ik eet hem samen met een  rijstwafel. Loveeee rijstwafels haha!

Mijn nieuwe haren 

Een tijdje geleden had ik een winactie gewonnen waarbij ik mijn haren mocht laten verven en knippen. Dit gebeurde afgelopen maandag. Het was een fijn moment en ook leuk om Charon ( de kapster) weer te zien. Wij hebben vlak voor mijn eerste zwangerschap samen gedanst. Komende week vertel ik nog van alles over mijn haar en Charon en komt er een toffe winactie online.

Wat was jouw hoogtepunt of mooiste moment van de afgelopen maand? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Tineke

  Je nieuwe kapsel is ook erg mooi! Ik zit ook iedere week voor vier handen op een buik, dit seizoen is inderdaad heel leuk!
  Liefs

  28/02/2018 at 10:01 am
 • Reply MarjonS

  Ik zei het gisteravond ook nog tegen mijn vriend, het is een positief seizoen bij 4 handen op 1 buik. Leuk om naar te kijken.
  Je kapsel staat mooi.

  28/02/2018 at 11:25 am
 • Leave a Reply