Persoonlijk

Loving Lately – December 2017

Zo! De laatste maand van het jaar zit er op en wat is ie door alle feestjes voorbij gevlogen. Over een paar dagen begint er een nieuw jaar en ik kan niet wachten om opnieuw te beginnen. Om er hopelijk een succesvol jaar van te maken. December was een maand vol leuke momenten en nieuwe fijne ontdekkingen. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen maand.

Lord Nelson Magic Moments

Ik drink veel thee en heb een sterke voorkeur per seizoen. Op dit moment (en alle voorgaande jaren ook) vind ik de Magic Moments thee van de lidl heerlijk! Het is een soort van winterglow en hij is super lekker en kruidig. Binnenkort zal ie niet meer te koop zijn dus ik moet tijdens het boodschappen doen nog een paar doosje meenemen voor de rest van de winter.

Netflix tip: Woodlawn 

Ook keken wij in december zo nu en dan wat op Netflix. Het was een drukke maand en soms kwamen wij er niet eens aan toe om ‘s avonds te relaxen, maar wij deden ons best. Wij hebben o.a. de film Woodlawn gekeken. Dit is een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een spiritueel ontwaken bereikt het hart van bijna elke speler van het football-team van Woodlawn High School. Ook dat van coach Tandy Gerelds. Hun toewijding en eenheid is sterker dan het racisme dat op school heerst. Het leidt tot een zenuwslopende en uiterst belangrijke wedstrijd in Birmingham, Alabama. Het betekent tevens de opkomst van de eerste Afro-Amerikaanse superster: Tony Nathan.

Cowboy worst 

Tijdens mijn zwangerschap had Robert het al een paar keer op en ik wilde het nu ook eens proberen. Met mijn verjaardag had ik het opgehaald en mmmm wat is dit lekker zeg. Het is droge worst met de smaak van cowboy vlees. Geen idee of ze het ergens anders dan bij de slager hier verkopen. Mocht je toch nieuwsgierig zijn, ik weet dat je het bij de slager ook online kunt bestellen.

HEMA familie agenda 

Ik plan mijn blogs altijd in een agenda en een excel document. Ook voor komend jaar moest ik een nieuwe en ik kwam zoals altijd uit bij de HEMA. Zonder overzicht kan ik geen blogs plannen dus een agenda heb ik gewoon nodig. Gelukkig zijn die van de HEMA prima betaalbaar. Ik kocht een familie agenda, omdat je hier mooie vakjes hebt en duidelijk overzicht. Je kunt hem dus voor werk gebruiken en voor privé en ik combineer hem, zodat alles overzichtelijk is en blijft.

Oogschaduw potlood HEMA

Mijn moeder kwam er mee, maar wat een geweldige uitvinding is dit zeg! Of nou ja nu doe ik net alsof het iets compleet nieuws is, maar vrouger hadden wij het ook al. Goede herontdekking. haha!

Wat was jouw favoriet afgelopen maand? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply