Happy momlife

shutterstock_791251654
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Loving Lately – Augustus 2018

De maand die voor mij het langst mocht duren is inmiddels ook bijna voorbij. Ik hoopte dat de maand augustus gevoelsmatig heel lang ging duren, zodat onze baby nog heel lang baby kon blijven. Maar hij zit er bijna op en stiekem kijk ik inmiddels wel uit naar haar eerste verjaardag, want een baby is al niet meer in ons huis aanwezig. Afgelopen maand had ook weer wat leuke momenten en wat favoriete items die ik graag met jullie deel. 

Tula Toddler Confetti Dot 

Fleur groeide een beetje uit onze Tula Free To Grow dus ik verkocht die van mij en er kwam een nieuwe binnen. Hij komt van draagzak.nl en hij is echt prachtig. Zoals je misschien wel weet ben ik dol op confetti en stipjes en deze past helemaal bij mij haha! Wel een beetje lastig te combineren met al mijn gestipte kleding. Maar stipjes op stipjes kan best toch? Ik zal binnenkort mijn review van de Free to Grow dele en ook de Toddler zal binnenkort zijn aandacht krijgen.

Like Father – Film 

Ik zag de film al meerdere keren voorbij komen bij Netflix en besloot hem op een me-time avond toch maar eens aan te zetten. Ik was erg benieuwd naar hoe de film was en wauw wat een mooie film met een hele mooie boodschap. Het gaat over een vrouw (workaholic) die gedumpt wordt bij het altaar, waarna ze na jaren weer contact krijgt met haar vader en samen met hem op reis gaat. Hier leert ze haar werk los te laten en weer te genieten van het leven. Echt een dikke aanrader. Het is een Netflix Original dus alleen te bekijken via Netflix.

Groene ice tea 

Dit lijkt mijn nieuwe drankje te zijn geworden haha! Overal waar ik kom bestel ik het en ik heb het tegenwoordig ook standaard in de koelkast staan. Vooral de Fuze tea vind ik erg lekker, maar de eigen merk variant van de Jumbo is ook echt goed te doen. Heb jij ook zo’n favoriet drankje?

Fleur haar verjaardagsoutfit 

Over 1 week en een dag is Fleur 1 jaar oud en haar outfit ligt natuurlijk al klaar en hij is zo leuk! Jullie moeten nog eventjes geduld hebben om hem te zien, maar hij is zo lief! Een tule rokje, roze shirtje en kniekousen om het compleet te maken! Echt geweldig. Haar verjaardagscadeau is ook echt geweldig! Maar dit zien jullie allemaal volgende week.

Heb jij ook nog leuke favorieten van afgelopen maand? 

Hartjes afbeelding van Kindlena via shutterstock

Facebook Comments

Share this post