Happy momlife

shutterstock_791251654
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

LOVING LATELY – April 2018

Wat heb ik uitgekeken naar de maand april. De maand waarin onze oudste meisje 3 jaar ging worden en de maand waar in de lente begon. Heerlijk! De afgelopen maand had ik ook weer een aantal mooie favorieten die ik graag met jullie deel. 

Dr. Foster 

Afgelopen maand begon ik met de serie Dr. Foster. In de serie draait het om Dr. Gemma Foster die denkt dat haar man vreemd gaat. Ze besluit op onderzoek uit te gaan en raakt langzaam volledig geobsedeerd door de situatie. Het tweede seizoen van Dr. Foster was nog spannender. Ik heb getwijfeld of ik de serie wel wilde afkijken, omdat het op een gegeven moment veel over zelfmoord ging en dit op dit moment heel erg gevoelig ligt. Ik heb het toch afgekeken, omdat mijn gevoel zei dat het niet ging gebeuren en dat klopt gelukkig ook. Aan het einde van seizoen twee zie je dat de zoon van Gemma en Simon (haar ex) vermist is. Het wachten is nu op seizoen 3 waarbij gelukkig al gezegd is dat ie wel gaat komen.

Virgin Mojito
Oh dit was de afgelopen dagen, tijdens het warme weer, mijn favoriete drankje. En het is ook nog eens super makkelijk om zelf te maken. Het recept staat al op joyfromjoyce.nl. De komende tijd wil ik nog meer alcoholvrije cocktails maken voor de blog. Ben benieuwd of ze net zo succesvol gaan worden.

Pepsi Max Lemon

Wij bestellen nog steeds onze boodschappen bij de Jumbo en iedere bestelling krijg je wel iets cadeau en laatst was het pepsi max lemon in een blikje. Aangezien ik flink aan het minderen ben met frisdrank haal ik geen flessen meer in huis, maar blikjes. Dit is dus een fijne uitkomst! Aangezien ik het liefst pepsi max lemon drink.

Sofie haar derde verjaardag 

Dit was ook wel echt een hoogte punt van afgelopen maand hoor! Sofie haar derde verjaardag was een groot succes. Ze had er zo naar uitgekeken en mede door haar enthousiasme werd ik nog enthousiaster. Ik kan niet wachten tot ik haar kinderfeestjes mag gaan organiseren.

Wafels met aardbeien 

De aardbeien beginnen weer lekker goedkoop te worden en ook nog eens super lekker! Helemaal in combinatie met van die ei-wafels. Mmm! Normaal met slagroom, maar dat haal ik niet eens meer in huis haha!

Popsugar 

Ik doe sinds kort iedere ochtend een work-out van Popsugar. Ik heb hun ontdekt via Tamara die dit adviseerde om te gaan doen. En ik luister altijd naar Tamara, kuch. Dus ik ben maar begonnen. En het bevalt onwijs goed! Ik kan het iedereen adviseren die een leuke work-out zoekt die ze thuis kunnen doen.

Vans 

Voor de kinderen kwamen er deze week nieuwe vans binnen en dit zijn voor de kids misschien wel mijn favoriete schoenen geworden. Ze staan zo leuk! En volgens de kleintjes lopen ze ook nog eens heel lekker. Nou win win situatie toch ?

Facebook Comments

Share this post