Happy momlife

love my veggies snoepsterren
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Love my Veggies snoepsterren

Ik probeer mijn kinderen zo gezond mogelijk groot te brengen en ik vind het belangrijk dat ze groente binnen krijgen. Nu heb ik een peuter meisje die haar hoofd liever wegdraait voor groente en tja soms baal ik hier enorm van. Omdat ze niet zo goed eet (niet allen groente, maar ook de rest) vind ik ook dat ze niet perse hoeft te snoepen en als ze dan iets snoept dan probeer ik hier bewuste keuzes in te maken. 

Onlangs ontving ik een pakket met lekkere tussendoortjes van Love my Veggies dit zijn biologisch verantwoorde snacks voor baby’s en kinderen. Love my veggies is opgezet door twee Nederlandse zussen Kelly en Kim. Na de geboorte van het eerste kindje raakte Kelly geïnspireerd in gezonde voeding voor kinderen en kreeg door dat wij in Nederland nog niet zover zijn als in andere westerse landen als het gaat om gezonde snacks voor baby’s. Toen zus Kim ook een kleintje kreeg besloten ze stappen te ondernemen en zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s te ontwikkelen. Inmiddels hebben ze vier producten ontwikkelt waaronder de snoepsterren.

De procuten van Love my veggies zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. De meiden gebruiken de beste ingrediënten en geloven erin dat hapjes voor kinderen vrij moeten zijn van onnatuurlijke toevoegingen. Hier kan ik mij wel in vinden. Daarnaast bevatten de producten ook altijd groente en fruit en worden er geen suikers toegevoegd, een kleurstoffen toegevoegd en ook geen conserveringsmiddelen. score!

De snoepsterren zijn er in twee smaken; biet, aardbei & banaan en Mango & pompoen en zijn te eten vanaf 8 maanden oud. De snoepsterren zitten in een vrolijke verpakking en zien er uit als kleine chipjes die in de mond smelten.

Mijn kinderen vinden ze een groot succes en smikkelen er graag van. Niet alleen Sofie vind ze lekker ook Aron vind het een lekkere verrassing als het in zijn broodtrommeltje zit. Ook ik snoep ze graag mee vooral de Mango & pompoen smaak vind ik erg lekker.

Je koopt de producten van love my veggies o.a. bij de Jumbo of Albert Heijn, maar je kunt ze ook bestellen in hun webshop. Ken jij de producten al?

Facebook Comments

Share this post