Happy momlife

lock stars 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lock Stars – Spaar jij mee?

Lock Stars zijn hippe, kleurrijke, genummerde slotjes in 6 categorieën die open kunt maken met een unieke, persoonlijke sleutel. Je kunt er je geheimen in bewaren net als dat je doet samen met je vriendinnen en/of vrienden. De Lock Stars kun je combineren met je kleding en tassen, je hangt ze er namelijk heel makkelijk aan door het slotje open te maken erdoor heen te halen en weer dicht te doen. Zal dit de nieuwste rage worden? Hier zijn de kinderen in ieder geval heel erg enthousiast.

Er worden 104 Lock Stars gelanceerd met ieder een eigen persoonlijkheid. Voor ieder kind is er dus wel een passende Lock Star. Er komt ook een regenboog en Unicorn ik denk dat ik wel weet wie deze graag zou willen hebben. Een leuk item om te verzamelen, want je wilt natuurlijk je favoriete Lock Stars verzamelen met ieder hun eigen karakters.  Je kunt ze aan je schoenen, tas en broek bevestigen en hiermee je eigen style laten zien of juist creëren. Voor Iedereen is er wel een passende Lock Star te vinden.

Je kunt de Lock Stars openmaken met het sleuteltje die bij de lock hoort. Zo kun je hem altijd openmaken en vergrendelen. Niet kwijt raken dus. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.

De Lock Stars zijn vanaf juni te koop bij Intertoys en daarna zal er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht worden. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar. Er zullen later ook nog multipacks en megapacks gelanceerd worden. De prijs van de normale verpakking zal tussen de 5 en 6 euro liggen.

Elke Lock Star bevat:
1 groot Lock Stars slot,
2 sleutels,
1 Lock Stars buddy
2 accessoires.

Leeftijd : 4+

Wat denk jij? Gaat dit de nieuwe rage worden op het schoolplein? 

Facebook Comments

Share this post