Comments (51)

Ja, leuke actie, loot graag mee voor m`n kleine man!

Ziet er erg leuk uit! Ik ben zelf ook wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Ik doe graag mee voor de baby in mijn buik die elk moment van zich kan laten horen. Spannend! Zou een leuk kraamcadeau zijn, en als hij/zij net zo snel is als de eerste dan komt dit wagentje al vlot van pas.

Wat leuk, wij hadden er ook een alleen die was een stuk minder uitgebreid en is nu helaas kapot! Ik zou graag kans willen maken en doe daarom graag mee.

Leuk, ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik er al dan niet eentje zal aanschaffen (mijn zoon is bijna 10mnd). Ik doe mee! 😉

Aah tof! Ik doe mee! Het duurt vast nog wel een paar maanden voor Fedde interesse heeft in lopen, maar deze zou ik erg graag voor hem willen winnen.
Liefs

Geweldig ik doe heel graag mee om deze te winnen als kerstcadeau voor mijn kleine neefje.

Ik volg je al een tijdje via facebook (lieke van veen). Ik heb dit bericht gedeeld en mijn vriend getagd.

Super leuke winactie

Doe graag mee met deze Geweldige actie

Aangezien Luka de oude behoorlijk heeft afgebeukt maar het een mega succes was wil ik deze natuurlijk wel heeeel graag voor Jonah winnen! Nu nog piep klein maar op naar de eerste stapjes!

Doe heel graag mee voor mijn zoontje! Hij is 8,5 maand. Ziet er zo leuk uit!

voor kersverse kleinzoon quinn een heel mooi kado

Leuke winactie! Zou super leuk zijn voor mijn dochter van 6 maand. Ik doe mee.

Oohh wow te gek! Ik zou graag voor mijn dochter willen winnen

Leuk zeg, ik ben zo blij dat ze speelgoed multifunctioneel maken en met je kindje meegroeit! En scheelt in ruimte thuis haha. Doe heel graag mee. De kleine is 10 maanden dus het komt nu een beetje op gang, doe graag mee!

Ik doe graag mee. Wat een super cadeau zou dit zijn voor mijn jongste meisje!

Ik doe graag mee voor ons nichtje Tess dus heb ik weer het volgende gedaan 😀
Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

groetjes Linda

Wat een super leuke actie! Ik doe mee voor m’n vriendin & haar lief kindje!

Onwijs leuk voor mijn ventje van 8,5 maand! Hij is onwijs aan het ontdekken, staan, stapjes langs de rand van de tafel, dus deze zou goed van pas komen!

Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon Jonah want als 5de kleinkind verdient hij ook wel een nieuw stukje speelgoed bij oma ik denk dat hij hier straks urenlang speelplezier mee zal hebben

Heel graag zou ik een keertje mee willen doen aan een win actie voor mn dochtertje. Dit lijkt me zo gaaf om haar te mogen geven voor Sinterklaas en zou deze mama een fijne start geven voor de dure feestdagen. Leuk vind ik vooral dat ze er zo lang mee kunnen spelen.

Waauw! Graag ideaal voor onze zoon Kean die zich graag overal aan optrekt
Zelfs aan de bakken op de crèche dat hij in de bak in de kast terecht kwam haha

Super leuk! Ons zoontje van 9maanden kan sinds kort staan en doet niets liever. Hij is erg nieuwsgierig en avontuurlijk en zou het liefst de box zien verdwijnen.
De activity walker gaat hij fantastisch vinden!!!

wat een leuke actie! Ik doe graag mee 🙂 Helemaal mooi voor de kleine die op komst is!

leuke actie , kan hier iemand een groot plezier mee doen

doe graag mee met deze actie, leuk voor mijn kleinzoontje

Leuk als kraamkado voor mijn petekind, die haar 1e kind verwacht

Heel erg graag wat is hij leuk zeg…….

Ik doe heel graag mee voor kleinzoon Jordan!

Ik doe graag mee! Voor wie kan ik niet zeggen anders is de verrassing eraf!

Schattig voor mijn lieve neefje!

Wat leuk zeg dit! Ik lees in zoveel reacties al waarom het leuk is om dit te winnen en ik doe graag mee voor mijn jongste dochter! Ze is nu bijna 13 maanden en loopt nog niet.. afgelopen week is ze zelf gaan staan wat een hele mijlpaal was haha super leuk! Het leuke aan haar ontwikkeling vind ik om te zien dat die bij ieder kind echt weer anders gaat. Ze is de derde en met alles gaat het weer anders! Zo bijzonder!! Voor haar hebben we geen loopwagen. De loopwagen van de oudste is gesneuveld dus het zou super leuk zijn om deze te winnen voor onze kleine meid! Wie weet vindt ze het zo fantastisch dat ze er binnen de kortste keren achteraan huppelt 😉 en mocht zij er weer te groot voor zijn kunnen we het mooi doorgeven aan ons lieve nichtje die nu 3 maanden is en tegen die tijd ook gaat lopen of misschien wel eerder??? Dan kopen we er een voor d’r omdat we er zo goede ervaringen mee hebben haha! Kortom super welkom en broer en zus van bijna 3 en 4 zien deze stoere stroller ook wel zitten!!

Ahhhh deze is echt te leuk!!! Het dochtertje van mijn vriendin is net 1 geworden en ik moet nog naar haar verjaardag ik weet het….schaam schaam….dus nu MOET ik wel met een gaaf cadeautje aankomen! En deze blog kan mij daar bij helpen dus Jäaaa Ik die graag mee

Leuk! Ik doe graag mee, weet wel iemand die ik hier heel blij mee kan maken

Wauw wat een mogelijkheden mijn zoontje loopt nog niet maar is dol op alles waar geluid uit komt en waar lichtjes van gaan knipperen. Dus ik doe graag mee

Leuk, voor onze Niek!

Jaa wat een leuke actie, hier doe ik graag aan mee!

Jaaaaaaaaaaaaaa!! Ik maak echt ontzettend graag een kansje voor mijn kleine mannetje Collin 🙂 Sinds een paar dagen zet hij wat onzekere pasjes langs de tafel en probeert zelfs al een oversteek te maken naar de bank……Ik ben zoooo trots op hem dat hij dit kan ondanks zijn kleine ontwikkelingsachterstand 🙂 De Fysiotherapeut heeft ons geadviseerd een babywalker aan te schaffen zodat hij wat meer zekerheid heeft en plezier beleeft aan het stappen.
Deze mooie prijs winnen zou dus echt een uitkomst zijn en precies op het juiste moment ook nog 🙂
Hard duimen en hopen op deze mooie kans!!

erg leuk voor mijn kleine man gaat hij veel speel plezier mee beleven

Ideaal voor onze dochter. Loopt nu een beetje achter een karretje en is alles volop aan het ontdekken. Daarnaast krijgen we in Januari onze 2e. Dus zou een leuk en overwachts kadootje zijn om voor een lange tijd plezier van te heben

Super leuk! Voor mijn jongste dochter. Al moet ze wel eventjes wachten voordat ze hem kan gebruiken. Ze is nog geen 2 weekjes oud

Ik waag graag een kansje.

Leuk voor mn dochter van 18 maanden. Loopt pas sinds een paar weken en is dol op spelletjes met veel geluiden en lichtjes.
Geliked met FB Marij Brand

Wat een mooie Little Tikes 3 in 1 walker.
Echt iets voor mijn jongste kleindochtertje, waar ik zo veel van hou.
Voor een lach op haar gezichtje doe ik graag mee.
Door privéredenen heb ik geen Facebook meer.
Hoop wel mee te mogen doen.

Wat een leuke actie. Altijd leuk om dit cadeau te doen aan een lief vriendinnetje die het kan gebruiken. eentje daarvan is bijna uitgerekend dus superleuk als kraamcadeau in dit geval!

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, van 13 maanden, heel erg leuk, erg leerzaam voor de kleine, ik waag graag een kansje.

Leuke actie, ik doe graag mee voor mijn neefje van een half jaar. Zou hij zeker heel leuk vinden!

Jaaaaaa, ik doe mee! Niet voor mijn tieners natuurlijk maar voor mijn kleine nichtje, wat zal ze haar oogjes uitkijken 🙂

Ik doe heel graag mee!!

Super leuk voor mijn dochtertje.

Graag voor mijn meisje die nu begint met staan

Ik zou graag willen meedoen voor mijn kleinzoon, zodat ie een superleuk leertafeltje bij oma heeft!

Wat gaaf zeg! Graag een kansje voor dit leuke ding! Ideaal voor ons kleine appartementje! <3 <3 <3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP