Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Little Big Change luiers review

Little Big Change is een luierabonnementservice die het leven van ouders een stukje makkelijker maakt. De luiers bieden een bescherming tot 12 uur en bevatten geen parfums en lotions, fijn voor het huidje dus Ook zit er geen chloor en schadelijke stoffen in! Het is een abonnementsdienst die snel levert.  ideaal voor jonge ouders dus. Daarnaast zien ze ook nog eens heel erg leuk uit!

Wist je dat kleintjes gemiddeld 900 dagen gebruik maken van luiers? Ik wist dit niet! Little Big Change focust zich op veilige, efficiënte en comfortabele luiers. De luiers van Little Big Change zijn naast heel goed voor je kleine zijn/haar huidje ook nog eens super stoer! De luiers bevatten namelijk allemaal leuke termen in plaats van zoetsappige tekeningetjes. Veel cooler als je het mij vraagt! De tekst zorgt iedere keer weer voor een leuke verrassing tijdens het verschonen en maakt het daardoor nog ietsjes leuker om te doen.

 Wat vinden wij van de luiers?

Wij hebben nu een paar keren de luiers getest en ik ben heel enthousiast. Ik heb een meisje in huis dat al snel last krijgt van luiers. Rode brandende billen door de troep die in sommige luiers zit. Ik vind het daardoor altijd spannend om nieuwe luiers uit te proberen. Maar dit was een geslaagde test! De luiers zorgden namelijk niet voor rode billen. Score! Dan is het altijd spannend of de luiers de plas goed kan vasthouden. Dit zelfde meisje plast uit het niets haar hele luier vol en de kans dat ze dan nat wordt is groter. Bij het gebruik van de luiers van Little Big Change hadden wij hier geen problemen mee heel fijn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 Luierhacks die ouders moeten weten voordat zij een baby krijgen:

  1.  Een baby gebruikt gemiddeld 7 luiers per dag, 210 in een maand en ongeveer 2.555 per jaar.
  2. Gemiddeld wordt een kind rond zijn vierde levensjaar zindelijk. Natuurlijk hebben sommige kinderen iets meer of minder tijd nodig. En dat is helemaal oké!
  3. Aan het eind van deze vier jaar zijn er zo’n 7.300 luiers doorheen gegaan.
  4. Luiers die niet in de aanbieding zijn kosten je in deze vier jaar ongeveer €2.190.
  5. Je kan billendoekjes niet alleen gebruiken om de bips van je baby schoon te maken, maar ook zijn gezichtje en handen.

Wil je meer weten over Little Big Change? Kijk dan eens op de website van Little Big Change

Facebook Comments

Share this post