list of joy Persoonlijk

list of gratitude | Januari 2017

Januari zit erop en wat was het een mooie maand! Een maand waar ik graag op terug blik met een lijstje met daar op mijn dankbare momenten. Want die waren er afgelopen maand absoluut. En in het leven dat wij leven, wat vaak gehaast is, sta je minder goed stil bij de mooie momenten in het leven. 

Een kloppend hartje! 

Januari begon spannend met natuurlijk de eerste echo van onze kleine baby! Maar gelukkig zagen we al snel een kloppend hartje en was dit bij de tweede echo ook zo. Het blijft toch elke keer heel bijzonder om je kindje te zien met kloppend hartje.

Blog inspiratie 

Door de hele renovatie liep het bloggen een beetje achter, daarna kreeg ik last van extreme zwangerschapsmisselijkheid en kon mijn blog mij wel even gestolen worden. Er kwam amper iets online en ik had er gewoon geen trek in. Gelukkig draaide dit de laatste weken weer bij en stroom ik momenteel over van de inspiratie. Super handig aangezien ik de komende maanden ook vooruit moet gaan schrijven voor mijn verlof periode en eventueel een verhuisperiode.

Robert 

Tja dit is natuurlijk vanzelfsprekend, toch? Maar Robert helpt mij onwijs goed sinds de extreme misselijkheid. Wat natuurlijk hartstikke fijn is, ook omdat hij net begonnen is met een nieuwe baan. Als we samen zo bezig zijn dan merk ik weer hoe zo’n goed team wij zijn!

Aron 

Ik vind dat je niet zoveel van een kind hoeft te verwachten ze moeten lekker kind kunnen zijn. Sinds mijn medicatie ben ik ‘s middags erg moe en kan ik eigenlijk altijd wel even slapen. Niet handig als je kinderen in huis hebt. Gelukkig slaapt Sofie nog in de middag en kan ik dan vaak ook een powernap doen en op de twee middagen dat Aron thuis is kan het ook dankzij zijn lieve hulp. Vaak wil Aron ‘s middags wel even televisie kijken en kan ik dan even dommelen. Diep slapen kan ik sowieso niet als hij om mij heen is, maar een nap kan ik natuurlijk wel. Ik slaap dan niet echt, en hoor ook alles wat om mij heen gebeurt. Ik vind het zo lief van Aron dat hij zo begripvol is.

Boterhamworst

Ik kan er zelf gelukkig om lachen, maar ik kan niet zonder mijn dagelijkse broodje boterhamworst. Tja hoe komt dat? Ik denk dat de hormonen dit allemaal doen, want ik vind het normaal helemaal niet zo lekker. Maar boterhamworst dus, ik kan niet zonder minimaal 1 broodje per dag hahah!

Tulpen

Als ik op dit moment naar buiten kijk zie ik sneeuw (al de hele dag) en ik word er stiekem een beetje verdrietig van. Ik ben zo toe aan lente weer, een lekker zonnetje, kleine diertjes etc. Om toch een beetje een lentegevoel te krijgen zet ik wekelijks maar een bos tulpen op tafel. Zo is het in huis tenminste wel een beetje lente haha!

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply