Happy momlife

fotoshoot fleur 8
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lifestyle shoot door Pure moment fotografie

Een kraamcadeau bedenken is niet altijd even makkelijk. Helemaal niet als iemand iets tastbaars wil geven. Wij kregen van mijn schoonouders een mooi cadeau, een mooie herinnering, namelijk een fotoshoot van ons als gezin. Ik wilde geen ‘ingewikkelde’ baby foto’s. Ik heb hier persoonlijk niks mee en heb liever foto’s van hoe het leven is en hoe wij als gezin zijn. De foto’s zijn gemaakt door Sharmayne die eigenlijk bijna alle fotoshoot doet die wij plannen. 

Toen ik wist dat wij een fotoshoot kregen maakte ik direct op pinterest een bord aan om inspiratie op te doen. Maar eigenlijk was dit niet nodig, want het ging allemaal eigenlijk wel vanzelf en dat is ook wat je moet hebben vind ik. Sofie was Sofie en die was lekker opstandig gelukkig hadden wij smarties gekregen of nou ja de kinderen en had ik die bewaard. Beste omkoop middel ever voor Sofie! Aron vond het allemaal wel prima en dat gaf een aantal hele mooie beelden.

Sharmayne ken ik nu al aantal jaren en ik vind het heel prettig om haar als fotograaf te hebben. Het is ontspannen en ze weet eigenlijk altijd wel wat ik wil. Ook de kinderen kennen haar wel of in ieder geval Aron kent haar wel. Het was in ieder geval heel prettig en ik genoot er ook echt van. De eerste foto is al onderweg naar ons huis op canvasdoek, maar die deel ik binnenkort. Ook wil ik voor een ander deel in huis nog een drieluik van de kinderen hebben zoals de laatste foto alleen dan wil ik een andere foto van Fleur gebruiken. Hier in ieder geval een klein deel van de foto’s. Ik kreeg er in totaal meer dan honderd dus dit is een kleine selectie haha! Ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vinden laat je het weten?

Facebook Comments

Share this post