Happy momlife

image1-2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lieve Fleur 2 jaar!

Lieve Fleur, 

Vandaag is het je tweede verjaardag, 2 jaar geleden kwam jij na ruim 41 weken wachten eindelijk ons gezin compleet maken. Het eerste jaar was pittig, maar wat hebben wij dit het tweede jaar ingehaald. Wij krijgen vaak complimentjes over je glimlach en mijn reactie is dan altijd dat je geboren bent met een glimlach. Want hoe zwaar je het soms ook hebt (gehad) je bent altijd aan het lachen een mooie eigenschap waarvan ik hoop dat je hem je hele leven mee zult dragen.

Vandaag ben je jarig en ben je zoals je zelf ook zegt tee! Twee jaar lieve Fleur en wat ben jij een mooie aanvulling van ons gezin. Iedereen is dol op je en jij bent dol op iedereen. Je kunt niet wachten tot je broer en zus om 14:00 uur vrij zijn om weer samen op boevenpad te gaan.

Een handenbindertje ben je ook zeker, wat een streken ben jij al aan het leveren. Ik denk dat wij met jou een pittige peuter tijd krijgen, maar stiekem kan ik daar soms ook heel hard om lachen. Want hoe bedenk je het? Ik ben nieuwsgierig naar alle dingen die jij nog meer gaat bedenken alleen en samen met je broer en zus. Jullie zijn een sterk trio die papa en mama nog heel veel nieuwe dingen leren.

2 jaar lieve Fleur, 2 jaar! WAUW! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik zwanger van je was en dat ik er helemaal klaar mee was. De bevalling staat nog op mijn netvlies, niet omdat hij zo heftig was maar juist omdat het een mooie rustige bevalling was. Je vorige verjaardag was een groot feest en dit jaar doen we dat nog dunnetjes over. Zaterdag is het jouw dag en vieren wij dat jij 2 jaar bent geworden. Proosten wij op je streken en je onvoorwaardelijke liefde.

Je bent ondeugend en creatief. En kijkt enorm op tegen je broer en zus. Wat hun kunnen dat kan jij toch zeker ook? Daarom wilde je ook graag een tiets voor je verjaardag. De stille hoop dat je samen met je broer en zus mee mag fietsen. Je broer en zus kunnen dan ook niet wachten om je cadeaus te geven. Samen zochten wij cadeaus uit die je hopelijk heel erg leuk gaat vinden.

Lieve Fleur Gefeliciteerd met je tweede verjaardag!

 

Facebook Comments

Share this post