Persoonlijk

De liefste winterjassen van Lief! Lifestyle

Toen ik nog zwanger was van Sofie was ik al verzot op de kleding van Lief! Lifestyle. Nog steeds vind ik het een heel erg leuk merk. Toen ik het persbericht met de nieuwe winterjassen van Lief! Lifestyle voorbij zag komen werd ik maar een klein beetje enthousiast. De jassen zijn leuk, hip en natuurlijk onwijs lief!

Elk jaar in de zomervakantie begint mijn zoektocht naar winterjassen. Voor Aron vind ik dit nogal een helse klus helaas. Voor Sofie? Heb ik meer dan genoeg keus. Niet heel ha1640109_kleur151ndig aangezien ik teveel jassen leuk vind. Onder andere de jassen van Lief! Lifestyle voor aankomende winter.

Mijn Favoriet is de blauwe Parka die je hier naast ziet de combinatie roze blauw vind ik erg leuk en ook de vorm van de jas lijkt erg klassiek. Hij oogt lekker warm en dat is natuurlijk ook erg belangrijk voor de tijd waar wij zo langzamerhand heen gaan (YES!). De jas heeft een capuchon en dat is eigenlijk wel één van mijn eisen aan een winterjas. Ik doe alles op de fiets dus het is handig dat ik een muts op kan zetten wanneer nodig. Daarnaast heeft de jas een extra boord in de mouwen en dat scheelt aardig wat wind. De jas kost €59,95. Hij is naast in het blauw ook in het roze te koop

Mijn nummer 2

Daa1640119_kleur102rnaast vind ik de groene Parka die je hier naast ziet ook erg mooi Hij heeft een leuk kleurtje voor een winterjas en een mooi vorm. De jas heeft een bontkraag, dit is misschien het enige dat ik niet zo mooi vind aan de jas. Wel vind ik het erg fijn dat de jas een lang model is, geen koude rug tijdens het buitenspelen. Ook in deze jas zit een extra boord om wind tegen te houden. De jas heeft een rits en knoppen waardoor hij goed bestemd is tegen de kou.

Nummer 3

En de laatste van de winterjassen is de jas die je aan rechterkant ziet. Een lichtblauwe jas met leuke roze accenten. Zo zit er aan de zijkant van de jas lieve strikjes. De jas heeft net als de andere jassen een capuchon en is een lang model. De jas sluit met een rits en er zitten extra knoppen op om de koud buiten te houden. Je kunt de 1640209_kleur157capuchon met klittenband vast maken aan de voorkant waardoor je een extra kraag creëert. Naast lieve roze strikes op de zijkant heeft de jas ook extra roze accenten bij de mouwen.

De eerste jas is mijn favoriet! De jassen zijn te koop via de webshop van Lief! lifestyle en zijn vanaf maat 56 te verkrijgen. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Lilian

  Ja ze zijn zeker te gek! Ik vind de laatste het leukst. Afgelopen winter heb ik op het eind nog een jas gekocht voor Jay, deze zou hij deze winter ook nog aankunnen.

  18/08/2016 at 10:45 am
 • Reply Kleine Prinses

  ze hebben altijd super mooie jassen!

  18/08/2016 at 4:28 pm
 • Reply Jessica

  Nummer 2 vind ik heel erg leuk

  19/08/2016 at 5:41 pm
 • Reply Volgmama

  Mooie jassen!

  25/08/2016 at 11:43 pm
 • Leave a Reply