Persoonlijk sponsored stories

Liefde voor strepen

Steeds meer besef ik dat ik dol ben op kleding alleen heb ik vaak last van de tijd en het geld waardoor ik mezelf niet kan heisen in de leukste, hipste kleding. Toch wil ik mij meer gaan richten op kleding en wat ik in mijn kast hebben hangen, want stiekem hangt daar best veel leuke kleding. 

Dames t-shirts met strepen vind ik te gek! Wonderlijk maar een top met strepen blijft altijd in! Je kunt zo’n shirt eindeloos combineren bij een rok of een jeans. Vooral de klassieke versie van het damesshirt in marine met wit is tijdloos. Je ziet ze elk jaar terugkomen. Ik draag een gestreept shirt graag op een spijkerbroek. Ik moet dus weer een nieuw shirt halen dat er top uitziet en kwam uit bij McGregor.nl. Welke gestreepte dames t-shirts vinden jullie leuk? Ik denk dat ik dit jaar ga voor een T-shirt met driekwart mouwen, dat is altijd lekker als je bezig bent met de kinderen en het staat ook sportief. Ik zag zo’n shirt met een splitjes aan de zijkanten. In plaats van blauw-wit ga ik een keertje voor bruin-witte strepen, dat geeft een nieuwe look!

Dames t-shirts met strepen en boothals

Ik houd van deze stof want het is puur katoen met een tikkeltje elasthaan erin en de shirts zijn gevoerd. Het stretch effect doet het hem! Hebben jullie nog goede tips voor me, hoe ik deze tops met strepen het beste kan combineren in een casual of geklede outfit? Wat voor sieraden dragen jullie bij een gestreepte top? En wat voor schoenen en andere accessoires zal ik erbij dragen? Wat ik ook leuk vind aan dit soort shirts is de lichte boothals, die je doet denken aan water, zon en zee en dus aan vakantie! Een frisse uitstraling dus! Je merkt het al, ik ben dol op een top met strepen.

Wat is jouw favoriete shirt?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jolanda

    Ik hou ook van strepen. Heb laatst nog zwart witte streepjes gekocht. Donkerblauw met rood van de foto vind ik ook erg mooi. Met simpele sieraden, zilveren kettinkje en armbandje.

    28/12/2016 at 4:00 pm
  • Leave a Reply