sponsored stories

GESPONSORDE VIDEO | Leven in het nu of denken aan later

leven in het nu

Robert en ik zijn beide mensen die heel erg in het nu leven en genieten van de dingen die nu gebeuren. Je kunt wel gaan denken alles wat je over 5 jaren wilt bereiken, maar wie zegt dat je die tijd haalt. Maar toch is het wel handig om te denken aan de toekomst, helemaal nu wij een stapje verder gaan in ons leven. 

Afgestudeerd!

Afgelopen dinsdag behaalde ik mijn opleiding en na de zomer mag ook Robert zijn papiertje ophalen als het goed is. Dit betekent dat wij momenteel druk op zoek zijn naar werk en hopelijk vind één van ons binnenkort een baan. Dit kan natuurlijk wel gaan betekenen dat er wat gaat veranderen op de blog, maar dat zijn ‘zorgen’ voor later. Robert en ik zijn in ieder geval druk bezig met het zoeken van werk en beperken ons niet in de regio. Mocht er ergens anders iets zijn dan staan wij daar absoluut voor open.

Verhuizen

In eerste instantie wilden wij na de zomer gaan verhuizen. Een grotere woning in een kindvriendelijke wijk. Maar aangezien wij de laatste tijd steeds minder denken aan een 3.0 vinden wij het hier wonen nog wel prima. Ook met de gedachten dat wij natuurlijk een renovatie van 9 weken gaan krijgen en ik dan echt niet ga verhuizen. Ik ga niet 9 weken in de bende zitten om daarna een ander huis te betrekken.

Een huis kopen

Ook vinden wij het zonde van het geld om nogmaals een huur huis te gaan opknappen. In de woning waar wij nu wonen moet al genoeg gebeuren na de renovatie. Hierna willen wij dus gaan kopen en daarbij moeten wij nu dus wel gaan denken aan onze toekomst. Een basis leggen want een eigen vermogen is tegenwoordig wel heel handig als je een huis wilt kopen. Daarnaast is een hypotheek natuurlijk nodig (tenzij wij een jackpot winnen). Bij het kopen van een huis moet je met best veel dingen rekening houden ook voor de toekomst. Willen wij nog kinderen? Raakt er iemand arbeidsongeschikt? Dit soort dingen zijn handig om mee te nemen tijdens het afsluiten van een hypotheek. Het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven.

De ING heeft daarom de hypotheek van de toekomst. Hierbij kijk je samen met een hypotheekadviseur naar welke hypotheek het beste bij jou en de toekomst past. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer het leven anders loopt dan gepland.

deze post is tot stand gekomen in samenwerking met ING

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply