Happy momlife

De leukste sandalen voor stoere jongens
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste sandalen voor stoere jongens

Vorige week deelde ik al een inspiratie blog met allerlei leuke sandalen voor meisjes. Vandaag is het de beurt aan de jongens. Een stukje lastiger vind ik zelf, omdat ik de meeste sandalen toch best lomp vind. De sandalen die ik heb uitgekozen zullen dan veel al ook veel op elkaar lijken.

De achterste sandalen zijn van het merk MCGEE. Ik kende het merk nog niet, maar het is te koop bij Sarenza en ook nog lekker betaalbaar. De paren die ik hier laat zien kosten €29,99 wat natuurlijk een fijn prijsje is. De sandaal ervoor is eentje van Orange babies. Ze hebben ook nog sandalen in een andere neutrale kleuren waarvan ik een paar bestelde voor Aron. Deze sandalen kun je kopen bij nelson.

De bovenstaande schoenen zijn allemaal van het zelfde merk, maar dat kun je vast wel zien aan de zool. Ze zijn van het merk Develab. Develab is een Nederlands schoenen merk, het merk is niet van de trends volgen, maar ze zelf maken. En dat zie je ook weer terug bij de sandalen. Ze hebben namelijk een unieke zool. De schoenen worden geproduceerd binnen Europa en zijn goed voor de kindervoetjes. Iets dat ik zelf wel altijd heel erg belangrijk vind. De voeten van je kinderen moeten namelijk nog heeeeeeeel lang mee en dat gaat toch het best op goede schoenen.

Het blauwe paar op deze afbeelding is van Kipling je weet wel dat tassen merk waar je vroeger (ik in ieder geval) klasgenootjes om uit ging lachen. De tassen zijn misschien lomp, maar hun sandalen zijn erg mooi. De blauwe sandalen zijn een teenslipper variant, maar dan in de vorm van een sandaal, voor dat kleine beetje extra ondersteuning. Daarnaast zie je een paar sandalen van birkenstock. Ik zelf loop al jaren op een paar slippers van birkenstock en het is zo fijn dat deze schoenen en sandalen zich naar je voeten vormen. Vooraan zie je een teenslipper/sandaal van het merk Develab waar ik hierboven al meer over vertelde. En als laatste nog een paar sandalen van Kipling. Ik volg mensen online die ze elk jaar trouw weer kopen. Toch maar eens in het echt bekijken.

Wat voor sandalen heb jij voor je zoon? 

Facebook Comments

Share this post