Happy momlife

De leukste sandalen voor peutermeisjes
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste sandalen voor peutermeisjes

Mogen we nu eindelijk zeggen dat de lente begonnen is? zo ja dan is het voor mij hoogtijd dat ik sandalen voor de kinderen ga kopen. Een ramp vind ik, want ik vind heel veel sandalen niet mooi (dacht ik) tot ik mij bedacht dat ik eens wat leuke sandalen wilde gaan delen. Op dat moment kwam ik een hele hoop leuke sandalen tegen voor Sofie in maatje 23 dus echte peuter sandalen. 

Als eerste kwam ik deze leuke sandalen van Kipling tegen. Ik ben dol op het glimmende en vooral rosé. Kipling heeft een goede voetenbed en is het geld absoluut waard. Goedkoop zijn ze namelijk niet. De variant zonder bloemen kost €46,99. Het paar met de bloemen er op is van Orange babies en kosten €34,99. Mooi koopje voor goede schoenen.

En dan Shoesme mijn favoriete merk als het gaat om kinderschoenen helmaal voor de kleine voetjes zoals die van Sofie. Shoesme heeft goed nagedacht, want ze hebben een harde achterkant. Ik vind een harde achterkant bij sandalen heel belangrijk, omdat dit net dat beetje (of eigenlijk een heleboel) stevigheid geeft. Ik vind de kleuren die shoesme gebruikt heel erg leuk en eigenlijk passen de meeste sandalen overal wel bij. Ook heel belangrijk toch? Sandalen van Shoesme starten vanaf 64,95

Een plaatje met hele diverse sandalen. De eerste zijn peppa pig sandelen en je kunt het er niet aan af zien gelukkig haha! Ze zijn toch schattig? Het paar ernaast zag ik bij sarenza en zijn van Bopy Hamio Kouki, ook deze schoenen hebben een achterkant wat ik dus erg prettig vind. Het paar eronder komt van de van haren en is lekker neutraal deze kosten maar €19,99 alleen ben ik bang dat ze wel heel erg warm zijn. Als laatste een paar havaianas gewoon om dat ik ze zelf heel erg fijn vind haha!

En de laatste vier! Het eerste paar is een lekker vrolijk paar van Develab een merk dat ook wel bekend staat om zijn kwalitatief goede schoenen. Daar naast een paar van Orange Babies al vraag ik mij af of dit lekker zit voor Sofie. Dan een paar van replay, maar deze valt denk ik af. Het te bloemerig en ik denk niet dat het bij de zomer kleding past die ik voor Sofie in huis heb. En als laatste een paar van Orange Babies die het waarschijnlijk gaat worden. Ik vind het kleurtje leuk en de bloemetjes voor op ook.

Heb jij al sandalen voor je kleintje(s) gekocht? 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share this post