Kids fashion Meisjeskleding

De leukste sandalen voor peutermeisjes

Mogen we nu eindelijk zeggen dat de lente begonnen is? zo ja dan is het voor mij hoogtijd dat ik sandalen voor de kinderen ga kopen. Een ramp vind ik, want ik vind heel veel sandalen niet mooi (dacht ik) tot ik mij bedacht dat ik eens wat leuke sandalen wilde gaan delen. Op dat moment kwam ik een hele hoop leuke sandalen tegen voor Sofie in maatje 23 dus echte peuter sandalen. 

Als eerste kwam ik deze leuke sandalen van Kipling tegen. Ik ben dol op het glimmende en vooral rosé. Kipling heeft een goede voetenbed en is het geld absoluut waard. Goedkoop zijn ze namelijk niet. De variant zonder bloemen kost €46,99. Het paar met de bloemen er op is van Orange babies en kosten €34,99. Mooi koopje voor goede schoenen.

En dan Shoesme mijn favoriete merk als het gaat om kinderschoenen helmaal voor de kleine voetjes zoals die van Sofie. Shoesme heeft goed nagedacht, want ze hebben een harde achterkant. Ik vind een harde achterkant bij sandalen heel belangrijk, omdat dit net dat beetje (of eigenlijk een heleboel) stevigheid geeft. Ik vind de kleuren die shoesme gebruikt heel erg leuk en eigenlijk passen de meeste sandalen overal wel bij. Ook heel belangrijk toch? Sandalen van Shoesme starten vanaf 64,95

Een plaatje met hele diverse sandalen. De eerste zijn peppa pig sandelen en je kunt het er niet aan af zien gelukkig haha! Ze zijn toch schattig? Het paar ernaast zag ik bij sarenza en zijn van Bopy Hamio Kouki, ook deze schoenen hebben een achterkant wat ik dus erg prettig vind. Het paar eronder komt van de van haren en is lekker neutraal deze kosten maar €19,99 alleen ben ik bang dat ze wel heel erg warm zijn. Als laatste een paar havaianas gewoon om dat ik ze zelf heel erg fijn vind haha!

En de laatste vier! Het eerste paar is een lekker vrolijk paar van Develab een merk dat ook wel bekend staat om zijn kwalitatief goede schoenen. Daar naast een paar van Orange Babies al vraag ik mij af of dit lekker zit voor Sofie. Dan een paar van replay, maar deze valt denk ik af. Het te bloemerig en ik denk niet dat het bij de zomer kleding past die ik voor Sofie in huis heb. En als laatste een paar van Orange Babies die het waarschijnlijk gaat worden. Ik vind het kleurtje leuk en de bloemetjes voor op ook.

Heb jij al sandalen voor je kleintje(s) gekocht? 

 

 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Leuke sandaaltjes. Ik heb jongens dus hier geen roze of glitters.

  16/05/2017 at 6:33 am
 • Reply Annelies

  Toevallig net 2 paar bij de vanharen besteld. Leren en breed voetbed en fijn geprijsd. En ze zien er ook nog leuk uit 🙂

  16/05/2017 at 7:43 am
 • Reply Nicole

  Hier leuke sandalen van de H&M en leuke ballerina’s. Maar ze schaven aan haar voeten wat wondjes geeft dus ze wil ze alleen aan met (knie)sokken hahaha. Dus ben nog op zoek en hoewel ik die van shoesme echt tof vind, vind ik de prijs minder tof!

  16/05/2017 at 7:57 am
 • Reply jolanda

  Mooie sandalen die je voor Sofie wil. Hier zijn de sandalen ook al in huis. Een keer meegemaakt dat ik ze wilde en er toen geen sandalen meer te krijgen waren, dus nu op tijd gekocht (en hopen dat ze aan het eind van de zomer ook nog goed passen!). Beide van Scapino, voor haar roze met glittertjes en bloemetje en voor hem stoere blauwe met applicatie.

  16/05/2017 at 9:08 am
 • Reply Josine

  Wij zweren bij Teva’s! Misschien niet de meest hippen, maar ze zijn er ook in leuke kleurtjes en printjes. Goed voetbed, soepele zool en ik vind het ideaal dat ze ermee in zand en water kunnen spelen. Ze gaan ook zo in de wasmachine. Superfijn met twee van die kleine smeerpoetsjes!

  16/05/2017 at 9:23 am
  • Reply admin

   Ik heb er al regelmatig naar gekeken, maar ze trekken mij niet terwijl ze zo praktisch zijn!

   16/05/2017 at 10:18 am
 • Reply Malou

  Die van Shoesme zijn echt leuk!

  16/05/2017 at 10:47 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ze zijn allemaal even leuk zeg!

  16/05/2017 at 10:52 am
 • Leave a Reply