Comments (8)

Leuke sandaaltjes. Ik heb jongens dus hier geen roze of glitters.

Toevallig net 2 paar bij de vanharen besteld. Leren en breed voetbed en fijn geprijsd. En ze zien er ook nog leuk uit 🙂

Hier leuke sandalen van de H&M en leuke ballerina’s. Maar ze schaven aan haar voeten wat wondjes geeft dus ze wil ze alleen aan met (knie)sokken hahaha. Dus ben nog op zoek en hoewel ik die van shoesme echt tof vind, vind ik de prijs minder tof!

Mooie sandalen die je voor Sofie wil. Hier zijn de sandalen ook al in huis. Een keer meegemaakt dat ik ze wilde en er toen geen sandalen meer te krijgen waren, dus nu op tijd gekocht (en hopen dat ze aan het eind van de zomer ook nog goed passen!). Beide van Scapino, voor haar roze met glittertjes en bloemetje en voor hem stoere blauwe met applicatie.

Wij zweren bij Teva’s! Misschien niet de meest hippen, maar ze zijn er ook in leuke kleurtjes en printjes. Goed voetbed, soepele zool en ik vind het ideaal dat ze ermee in zand en water kunnen spelen. Ze gaan ook zo in de wasmachine. Superfijn met twee van die kleine smeerpoetsjes!

Ik heb er al regelmatig naar gekeken, maar ze trekken mij niet terwijl ze zo praktisch zijn!

Die van Shoesme zijn echt leuk!

Ze zijn allemaal even leuk zeg!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP