Happy momlife

shutterstock_348407648
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste kinder kerstfilms op Netflix | Advent of Joy

Onlangs deelde ik al een lijstje met leuke kerstfilms, maar ik had ook nog een lijstje met kerstfilms voor kinderen. Want samen met je kinderen op kerstavond of tijdens de kerst een film kijken is heel gezellig. Wat lekkers erbij en bijkomen van de drukke periode. Wij hebben tweede kerstdag onze eigen kerstdag en net als vorig jaar hangen wij lekker voor een film met lekkere hapjes. De film pakken wij via netflix aangezien er genoeg op staan daar. 

Caspers griezel kerst Als Casper nog voor de kerstdagenniet minstens één persoon bang maakt, zal de koning van de spoken hem flink op zijn kop geven.

Bob’s broken Sleigh Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman. De upgrade van de slee is zijn cadeau aan de kerstman. Maar als hij ver van huis neerstort, heeft deze verdwaalde elf zelf wat magie nodig. Drie rare wezens helpen hem terug te keren naar de Noordpool.

Jingle all the way Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z’n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

Het magische kristal Een magisch kristal zorgt ervoor dat de Kerstman het dubbele aantal cadeautjes kan bezorgen over de hele wereld en dit zorgt voor veel blije gezinnetjes. Zijn misdadige assistent Basil heeft echter een duivels plan: hij wil het kristal stelen om zo de controle te krijgen over de geesten van de kinderen. Het moedige jongetje Yotan besluit dit te voorkomen en verzint een plan. 

Prettige feestdagen vanuit Madagascar Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema’s als Valentijnsdag en kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.

HOHOHO Home Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.

Timmy Tijd – Timmy’s kerstverrassing Als Timmy en zijn vriendjes worden ondergesneeuwd op de dag voor kerst, maken Osbourne en Harriet er het beste van door in de kerstsfeer te komen.

A very minty christmas Wanneer Minty haar magische candy canr breekt moet ze naar de noordpool om het weer goed te maken. Anders zal er geen kerst zijn in Ponyville. Maar…Is de magie van kerst niet al in Ponyville?

Santa’s Pac Merry Berry Day Pac wil zorgen dat Berry Day de mooiste dag ooit blijft door achter het mysterie van zijn ouders te komen en het plan van Betrayus om Santa Pac te vangen, te verijdelen.

The swan princess christmas Prins Derek en prinses Odette zijn van plan een geweldig kerstfeest te vieren, samen met hun vele vriendjes. De schurk Rothbart heeft echter heel andere plannen. Hij wil niets liever dan het kerstfeest verstoren en maakt gebruik van spreuken om de ware kerstgeest te vernietigen. Als vervolgens Odette ook nog eens wordt ontvoerd, moet Derek alles op alles zetten om haar te redden.

Zoals je ziet is er voor iedereen wel een leuke films te vinden op Netflix. Ben je benieuwd naar welke films ik voor volwassene echt een aanrader vind? Dan moet je vooral deze blog even lezen. Hier deel ik namelijk film tips voor volwassene. Ik denk dat Sofie van het bovenstaande lijstje graag naar de My little pony film wil kijken en Aron vindt Hohoho Home vast en zeker een leuke film. 

Kijken jullie ook meer films in deze periode?

Facebook Comments

Share this post