kerst

De leukste kerstfilms op Netflix

Nog een paar dagen en dan is het kerst. In de periode voorafgaand aan kerst en de periode van kerst kijk ik graag kerstfilms. Dankzij Netflix is het aanbod hierin afwisselend en kan ik elk jaar weer nieuwe kerstfilms bekijken. Dit jaar keer ik er ook weer een aantal en de leukste deel ik hieronder.

12 dates of Christmas

Een vrouw wordt onvrijwillig naar een blind date gestuurd. Daar treft ze een aantrekkelijke man. Ze zal elke dag twaalf keer opnieuw meemaken, en moet dus twaalf keer op dezelfde date. Hoewel ze de man in eerste instantie geen kans geeft, komt ze langzamerhand tot de ontdekking dat hij charmanter is dan ze aanvankelijk dacht. 

A christmas detour 

Een cynische barman helpt een aanstaande bruid die op weg is naar de ouders van haar verloofde, wanneer hun vlucht wordt omgeleid vanwege een sneeuwstorm. Ze worden bij deze onfortuinlijke reis vergezeld door een ouder echtpaar dat op weg is naar Connecticut. Ze komen hierbij voor veel verrassingen te staan.

This Christmas 

De familie Whitfield komt dit jaar voor het eerst sinds tijden weer samen met kerst, sterker nog ze gaan zelfs allen op vakantie. Op de kerst vakantie moet er eens en voor altijd een einde aan het geroddel en het gekibbel komen.

Angels in the snow 

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

Christmas with Holly 

Nadat haar verloofde haar bij het altaar heeft laten staan, probeert een vrouw een nieuwe start te maken in een dorpje. Ze wordt al snel verliefd op de eigenaar van een koffiehuis. Hij heeft echter al een vriendin en is bovendien druk met de zorg van zijn jonge nichtje Holly, wier moeder onlangs is overleden.

Desperately seeking santa

Jennifer, een jonge, ambitieuze vrouw heeft de leiding over een niet goed lopend winkelcentrum in Boston. Om het oude winkelcentrum en haar baan te behouden word er een wedstrijd verzonnen: “Wie is de nieuwe Santa?” David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint uiteindelijk de wedstrijd. Vonken vliegen van hem en Jennifer af. Echter, complicaties ontstaan wanneer het aan het licht komt dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt hetzelfde is dat probeert Davids familiebedrijf te sluiten.

 

 Heb jij nog een tip om te bekijken deze kerst? 
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Romy

  Wat leuk om eens een lijstje met kerstfilms te zien die niet van die wereldberoemde kaskrakers zijn. Deze films ken ik allemaal nog niet 🙂 Bedankt voor de tips!

  22/12/2016 at 7:58 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik ben dol op Bad Santa!

  23/12/2016 at 1:45 pm
 • Leave a Reply