Happy momlife

shutterstock_525513604
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste kerstfilms op Netflix 2017 | Advent of Joy

Vorig jaar deelde ik een blogpost met de leukste kerstfilms op netflix en die wordt momenteel goed gelezen, maar veel films staan as we speak niet meer op Netflix en dat lijstje klopt dus niet meer. Tijd voor een nieuw lijstje dacht ik. Ik heb al weer een heleboel kerstfilms gekeken op Netflix en deel diegene die ik het leukste vind. Ik hoop natuurlijk dat jullie net zoveel liefde hebben voor kerstfilms als dat ik dit heb. 

A Dogwalker’s Christmas tale 

De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. Gaat dit haar lukken?

Angels in the snow 

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

Jingle all the way 

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z’n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

Holidaze 

Melody is tevreden dat ze feestdagen door zal gaan brengen met haar vriendinnen. Ze staat echter voor een onaangename verrassing. Haar baas stuurt haar naar haar geboortedorp om de onwillige bewoners te overtuigen zodat het bedrijf waar ze werkt er een nieuwe winkel kan bouwen. Ze is nu gedwongen de band tussen haar familie en jeugdliefde Carter terug te vinden. Haar opdracht is niet simpel aangezien iedereen fel tegen het idee is. Voordat ze kans krijgt ze te overtuigen raakt ze bewusteloos, waarna ze wakker wordt in een alternatief universum waar ze nooit van huis is weggegaan en getrouwd is met haar jeugdliefde Carter.

Every Christmas has a story 

Kate Harper is een populair journaliste en verslaggeefster. Ze houdt van haar werk, maar heeft een hekel aan Kerstmis. Kate maakt dit bekend tijdens een uitzending, met het gevolg dat haar baas haar naar een speciaal resort stuurt. Het is de bedoeling dat Kate er leert het kerstfeest weer te waarderen. Kate verneemt dat Jack haar zal vergezellen. Hij is haar collega en tevens ex-vriend. Kate ziet nu nóg meer op tegen de trip.

A Christmas prince 

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

Merry Kissmas

Terwijl haar relatie in een dip zit, komt Kayla vast te zitten in een lift met de charmante Dustin. De vonken spatten er van af, maar nadien probeert haar vriend de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven.

The spirit of Christmas

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

Christmas Inheritance 

Op een dag overlijdt de vermogende vader van Ellen Langford. Haar vader was eigenaar van een cadeaubedrijf, maar voordat ze de nalatenschap in handen krijgt, moet ze een speciale kerstkaart afgeven bij zijn voormalige zakenpartner. Ze besluit daar heen te gaan, maar ze strandt echter vanwege een sneeuwstorm in een lokale kroeg. Daar leert ze meer over romantiek en de echte betekenis van kerst.

Kijk jij ook graag kerstfilms? En heb jij al een favoriete film? 

Afbeeldingen via shuttertock
Facebook Comments

Share this post