Happy momlife

Schermafbeelding 2017-05-01 om 11.47.54
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Leuke unieke cadeaus voor moederdag

Het is mei en deze maand mogen wij moeders weer een dag lekker lang op bed liggen en wachten tot het gerommel beneden voorbij is en we eindelijk ons knorrende buikje mogen vullen met verse croissants en verse aardbeien right? De kinderen maken vaak een leuk cadeau en de mannen hebben soms ook het gevoel dat ze een cadeau moeten kopen. Voor mij hoeft dit absoluut niet, maar mocht de man des huizes zich geroepen voelen om toch iets leuks voor mij te kopen heb ik wat unieke cadeau ideetjes. 

Radbag 

Radbag is een webshop voor coole gadgets en originele cadeaus. Items die je anders ook misschien wel in huis hebt, maar dan een stuk saaier. Het doel van radbag is de leukste cadeaus en meest originele gadgets online aanbieden. Voor iedereen hebben ze wel iets te koop, jong en oud, man en vrouw en ga zo maar door. Ook voor moederdag hebben ze een aparte pagina waar ze allerlei unieke moederdag cadeaus hebben staan.

Ik ben dol op sushi en met dol bedoel ik echt dol. Het scheelt dat ze hier in het dorp geen sushi verkopen anders had ik elke dag mezelf moeten bedwingen denk ik. Gelukkig kun je zelf ook prima sushi maken en met een Sushi bazooka kun je het makkelijkere en mooier zelf maken. Deze staat hoog op mijn verlanglijstje zodat ik hopelijk ook eindelijk mooie sushi kan gaan rollen haha! Hij kost €19,95

Of wat dacht je van een Lomo camera? Hiermee kun je al je mooie mama momenten vastleggen en hoef je ze niet eerst bij een plaatselijke drukker af te laten drukken super handig voor alle mooie momenten die je samen met je kinderen mag meemaken right?

Ben je net als ik dol op koffie dan is dit ook zeker een aanrader. Deze houten pollepel houder kun je zelf personaliseren door de naam van mama er op te laten zetten bijvoorbeeld. Ik denk dat menig moeder hier wel heel erg blij mee is. En hout staat ook nog eens heel erg leuk in de keuken.

Maar lieve Ro als je dit leest een bosje bloemen is ook welkom hoor! 

 

Facebook Comments

Share this post