Erop uit Review Verzorging

Leuke items van Zoocchini

Ik ben dol op hysterische items voor Sofie, ik kan er niks aan doen. Zo staan er op veel van haar kleding items unicorns en bevat haar kleding vaak veel kleur. Past bij haar karakter denk ik, want ze is zo’n heerlijke vrolijke flierefluiter haha! Maar ik ben ook dol op lekker badcapes. 

Badcapes

Bij Zoocchini zijn ze dol op dieren en kleuren net als onze kinderen. Dit brengt Zoocchini terug in de collectie. De badcapes, waarvan wij nu één in ons bezit hebben. De badcapes hebben een goede, zware kwaliteit en zijn uniek door hun toffe dieren 3D-prints. De badcapes zijn lekker groot waardoor je er heel lang plezier van kunt hebben. Ik vind badcapes ideaal na het douchen en wanneer wij in het zwembad zijn. Je kunt je kindje er namelijk lekker in wikkelen. En de varianten van Zoocchini zijn lekker lang waardoor je kindje er ook daadwerkelijk goed in past. Stiekem ben ik wel jaloers op de kinderen, want hij mag er van mij ook wel voor volwassene zijn haha! Ook kun je hem gebruiken om lekker op te warmen. De Zoochini badcapes hebben een leuke capuchon en de pootjes hebben de mogelijkheid om de handen in te steken. Goed voor de fantasie van je kleine. Hier is door Sofie voornamelijk gebruikt om mee te spelen. Kijk mama ik ben een flamingoooo. Kijk voor meer informatie op de website van de kleine giraf

Rugtas

Naast leuke badcapes heeft Zoocchini nog meer! Zoals bijvoorbeeld ondergoed, knuffeldekens, rugtassen en nog meer! Sofie ontving een hele toffe rugtas! En dat komt goed uit, want volgende week begint ze op haar nieuwe schooltje. Hier moet ze wel zelf wat spulletjes mee dus een rugtas is dan wel nodig. De rugtas is lekker ruim waardoor je genoeg mee kunt nemen of mee kunt geven. Naast een groot vak heeft de rugtas ook zijvakjes voor bijvoorbeeld de drinkbeker. Ik word daar altijd blij van bij een rugtas, het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat een beker lekt en de hele tas doorweekt is. Ook heeft de tas een voorvakje waar je kleine dingetjes in kunt doen. Aan de achterkant van de tas kun je de naam van je kindje schrijven en zit een ophang lus. Ideaal dus! Sofie is er helemaal weg van. Nu nog op zoek naar bij passend bakje en drinkbeker. En dan is ze klaar om volgende week te beginnen op haar nieuwe school!

 

Ken jij de producten van Zoocchini al? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Bertine

    Ik kende het nog niet, maar wat een fantastische items! ik houd daar ook van!

    27/02/2018 at 10:23 pm
  • Leave a Reply