Happy momlife

Black White Aesthetic Elegant Photo Calendar 2023 Presentation
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Leuke doe-boeken om mee te nemen op vakantie

Ben je al op vakantie? Dan heb je misschien niks aan deze tip. Bij ons moeten de kinderen nog twee weken naar school voordat ze vakantie hebben. En in mijn geval moet ik nog 5 weken wachten tot ik eindelijk vakantie ze met ze kan vieren. Dus nog genoeg tijd om voorbereidingen te treffen. De kinderen krijgen eigenlijk iedere vakantie wel een leuk doe-boek. Handig voor onderweg, maar ook super handig voor een regenachtige dag. Ik heb de leukste voor jullie verzamelt, voor kinderen en vrouwen (Sorry mannen!)

Welke meisjes vinden de zoete zusje nou niet leuk? Hier kijken ze graag naar de meisjes op YouTube en lezen ze de boeken ook heel graag. Wij hebben al eerder een vakantieboek van hun gehad en dit was een groot succes! Ik denk dat ik deze wederom ga aanschaffen voor Fleur.

En wat dacht je van deze twee? Rutger en Thomas en Paco de hond natuurlijk te vergeten. Ook dit doeboek zal hier zeer gewenst zijn.

En wat dacht je van Good Old Donald Duck?

Neem jij je eigen kleine Freek Vonk mee op vakantie? Dan is dit vakantieboek echt een aanrader!

Ook aan de jongens en meisjes die van voetbal houden wordt gedacht. Dit boek staat bomvol informatie voor de voetballiefhebbers.

Heb jij een kind in huis dat dol is op kennis opzuigen? Weetjes ontdekken? Dan is het zomerboek van Quest echt wat voor jullie!

Voor meisjes die van alles nog wat houden is de TINA echt wel een goed idee! Ik las de TINA vroeger al en ik vind het zo leuk dat dit nog steeds bestaat.

De Penny, ook zoiets wat ik vroeger al las! Nog steeds te koop voor de echte paardenliefhebber!

Soof heeft een abonnement op dit tijdschrift. Het is echt leuk een beetje te vergelijken met de TINA. Ook MEIDEN heeft een vakantieboek. Aanrader voor de prepubers!

Ik heb er nog eentje gevonden voor de voetballiefhebbers!

Heb je het boek van de Neehoorn al gelezen? Niet? Ga dat eens even snel met je kinderen doen! En koop daarna dan direct dit leuke doeboek!

We kunnen de kleintjes natuurlijk niet vergeten, Fien en Teun hebben ook een doeboek. Leuk voor de allerkleinsten!

En nu is het tijd voor de mama’s onder ons! Ik lees altijd veel meer tijdens de vakantie. Ik hoop dat we dit jaar ook een camping hebben waarbij de kinderen lekker de hort op zijn op vaste momenten en ik met mijn boek voor de tent kan chillen. Deze van de libelle kan bijvoorbeeld best in mijn koffer belanden.

Of deze van Flair bijvoorbeeld.

Ik ben dol op Chantal Jansen, ik vind haar hilarisch en ik vind haar helemaal on point. Ook met dit tijdschrift bewijst ze dat vaak wel weer!

Facebook Comments

Share this post