Happy momlife

halloween taart
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Leuke dingen om te doen rondom Halloween

Oktober is de maand waarin het feestseizoen eigenlijk wel begint he! Oktober is halloween, november is Sinterklaas en december is kerst. Zo vieren wij de komende maanden elke maand een leuk feestje. Voorheen had ik niet zoveel met halloween, maar de laatste jaren vind ik het steeds leuker! helemaal nu de meisjes ook wat groter worden. Ik maakte een leuk lijstje om de komende weken tot aan halloween met je kinderen te doen. Aangezien het hier nu herfst vakantie is, is dit hartstikke leuk om er bij te pakken!

Halloween feestje!

Volgende week vieren wij samen met mijn zus en nichtje een halloween feestje. Iedereen heeft een leuke outfit aan en we gaan allerlei leuke dingen doen en lekkere dingen eten. Nu al zin in! Misschien haal ik nog wel leuke prijsjes en doen we ook nog een leuke halloween bingo! Bij de action hebben ze zulke leuke halloween items dat het vast goed moet komen!

Spookachtige film kijken

Nu de meiden ook wat ouder worden vind ik het super leuk om halloween films aan te zetten. Lekker griezelen op de bank en dan maar hopen dat ze de hele nacht goed slapen haha! Wij keken al hocus pocus (1 en 2 op Disney+) en gisteravond kijken wij naar The curse of bridge Hallow (netflix) ook een super leuke Halloween film!

halloween baksels

Thematisch koken vind ik echt super leuk om te doen! Lekker bakken en koken in een bepaalde thema. Ik maakte niet zomaar het kerst kookboek natuurlijk! Maar voor Halloween heb ik ook het één en ander online staan op kitchenmom.nl. Op pinterest staat nog meer inspiratie voor lekkere Halloween recepten.

Een heleboel leuke dingen dus om te doen tijdens Halloween! Vieren jullie ook Halloween?

Facebook Comments

Share this post