Happy momlife

img_4422-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Leuke cadeaus voor een Harry Potter fan!

3 weken geleden was Sofie jarig en Sofie is wel de grootste Harry Potter fan bij mij in huis denk ik. Daarom konden de Harry Potter cadeaus op haar lijstje ook niet ontbreken. Ik maakte daarom een overzicht met de allerleukste Harry Potter cadeaus en die kun je hieronder vinden!

Dit spelletje lijkt een beetje op mens erger je niet, maar dan in de vorm van Harry Potter, hoe leuk is dat?Koop hem hier

Dobble wie kent dit spelletje nu niet? Wij spelen hem in diverse varianten. Maar deze van Harry Potter is groot favoriet. Koop hem hier!

Het was een tijdje een hele hype; kleuren vol volwassene. Maar als volwassene wil je hier toch in kleuren en wil je hier toch mee aan de slag? Je koopt hem hier!

Heel misschien staat deze nog op mijn verlanglijstje. Recepten maken die je voorbij ziet komen in de films of recepten die je gewoon wilt maken want het hoort bij Harry Potter. Kopen dus! Je koopt hem hier!

Eén van de leukste spelletjes hier in huis is momenteel de triviant variant van Harry Potter. Je hebt allerlei Harry Potter vragen en een heleboel vragen konden wij als nerds niet eens beantwoorden. Het leuke hiervan is dat je de volgende keer als je de film bekijkt op deze dingen gaat letten. Erg leuk! Je koopt hem hier!

Slapen onder een Harry Potter dekbed dat wil toch iedereen? Je koopt hem hier!

Cluedo kennen wij inmiddels allemaal wel toch? Deze is in Harry Potter stijl en nog veel leuker! Je koopt hem hier!

Dit spel staat hier in de kast en moeten wij nog proberen, maar het is dus een compleet Harry Potter spel met verschillende spel elementen. Je koopt hem hier!

De enige echte Bertie Bott’s Jelly Beans! Je koopt het hier!

Van Harry Potter heb je ook een heleboel poppen. Wij kochten een aantal bij de Lidl toen ze in de folder stonden, maar je hebt er ook een heleboel bij Bol.com. Er komen hier in huis in december nog een aantal bij vermoed ik. Je koopt de pop hier!

Dit spel is wederom afgeleid van een ander al bekend spel. Maar ook van dit spel hebben ze een Harry Potter variant gemaakt. Je koopt hem hier!

Dit boek kreeg Sofie voor haar verjaardag. Met dit boek leer je allerlei elementen van Harry Potter tekenen. Zo leuk! Je koopt het boek hier.

Nog een setje beddengoed! Je koopt hem hier!

Zijn er bij jullie ook Harry Potter Fans in huis waarvoor je bovenstaande items zou willen kopen?

Facebook Comments

Share this post