Feestdagen Sinterklaas sponsored stories

Leuke cadeaus die Sint mee kan nemen uit Spanje!

Het is al weer een tijdje november, en voor we het weten is het al weer december. En we weten allemaal wat dat betekent, de tijd van de cadeautjes. De kinderen zullen vast al de dubbeldikke speelgoedboeken doorbladeren op zoek naar de leukste cadeaus en het modernste speelgoed, maar je wil natuurlijk wel iets geven dat en heel leuk is en misschien stiekem ook nog een beetje nuttig. Inspiratie voor de feestdagen:

1. Bordspel

Met alle tablets van tegenwoordig spelen kinderen eigenlijk alleen nog maar online spelletjes. Dit is echt zonde, want het is heerlijk om op een koude winteravond met de hele familie een spelletje te gaan doen. Je kind kan ook nog eens leren met zijn of haar verlies om te gaan.

2. Lego

Dit speelgoed valt ook wel onder de categorie ‘oud maar goud’, want wie is immers niet opgegroeid met Lego? Het lijkt op iets dat typisch jongensspeelgoed is, met politie en Lego Star Wars. Maar er is ook speciale Lego die speciaal gemaakt is voor meisjes. Deze Lego wordt ook wel Lego Friends genoemd. Het aanbod aan dozen varieert heel erg. Zo is er een onderwaterwereld van de bekende Disney prinses Ariel, een atelier en zelfs een popsterrenhuis. Superleuk dus om ook als je een meisje hebt Lego cadeau te geven. Het is ook nog eens heel goed voor het ruimtelijk inzicht en natuurlijk heel leuk om te bouwen en te spelen.

3. Creatief speelgoed

De meeste kinderen vinden het heel erg leuk om creatief bezig te zijn. Veel kinderen houden van vakken als tekenen en handvaardigheid op school, en niet alleen de meisjes. Koop dus een keer een mooie set stiften, een gek kleurboek of voor bijvoorbeeld in de schoen een nieuwe etui. Je kind zal het vast leuk vinden en het is heel leuk om mee te spelen. Het kan alleen kleuren maar ook met een vriendje of vriendinnetje. Kleuren is ook een goede activiteit ‘s avonds voor het slapen gaan, kinderen worden er vaak lekker rustig en ontspannen van.

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply