Comments (5)

Ik heb er nog wel een account, maar sinds de site veranderd is kan ik er niets meer vinden:(

Ja wat peuk, 6 jaar geleden zwanger em zeer verslaafd aan babybites! Elke dag even lezen, op het laats steeds meer meiden die gingen bevallen….en ik liep twee weken overtijd! Eenzaam op mn 41 en 42 weken eiland!

Ik heb nog nooit gehoord van deze site, maar ik kan me voorstellen dat het hartstikke leuk is om zo mensen te ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten. Zelf ben ik niet zo van de groepjes, al vind ik het wel heel fijn om ervaringen uit te wisselen.

Vond het ook een leuke site, maar sinds heel het groepje bevallen was, was er zelden nog iemand online. Dus kwam er eigenlijk niet meer.
Nu maar eens account verwijderd, mocht ik nog een keer zwanger worden, maak ik misschien wel weer een account aan.

Ik had via het viva forum een groep meiden die zwanger waren en in dezelfde tijd uitgerekend zijn. Het was zo fijn en nu hebben we een geheime fb groep. Alles kunnen we bij elkaar kwijt en alles vragen. Snap dus heel goed dat je babybytes fijn vond. Ik ga dat bij de volgende zwangerschap ( mocht t ooit gegeven zijn) ook eens bekijken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP