Happy momlife

shutterstock_767348020
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Let’s go! | Op weg naar fit

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens waaronder het afvallen. Ik wilde hier al eerder mee bezig, maar mijn lijf was er na de bevalling en de pittige periode erna nog niet aan toe. Nog steeds moet ik het qua sporten nog rustig aan doen, maar ik kan natuurlijk al met andere dingen beginnen, zoals bijvoorbeeld voeding. Met de feestdagen heb ik er helemaal niet op gelet en dat resulteert wel in een paar kilo’s meer en daar baal ik nu achteraf wel van. Ik vertel je wat ik ga doen op weg naar fit. 

2 januari begon ik weer met een gezonder leven, ik ben aan de weight watchers net als de vorige keer toen ik afviel. Het werkt voor mij goed om bij te houden wat ik eet, hierdoor krijg ik duidelijk inzicht. De vorige keer deed ik weight watchers in combinatie met insanity en viel ik in een rap tempo af. Nu zal ik het doen met weight watchers en wat workout video’s van optima vita. Sowieso vind ik haar video’s heel erg motiverend en inspirerend. Daarnaast denk ik dat de prikpil ook niet veel goeds doet voor mijn lijf.

Weight Watchers 

Zoals ik al zei ben ik begonnen met Weight Watchers en hierbij kun je in principe alles eten. Ik zeg in principe, want je kunt wel leven op producten die je 0 punten kosten om zo die lekkere dingen wel naar binnen te kunnen werken, maar daar val je natuurlijk niet vanaf. Ik maak weer bewustere keuzes, maar geniet echt wel van een luxe koffie of een blokje chocolade. Maar met mate en niet zoals de afgelopen maanden, ik was gewoon verslaafd aan chocolade. Net als dat ik voorheen verslaafd was aan redbull, hier ben ik gelukkig vanaf. Af en toe drink ik er nog eentje, omdat ik het lekker vind. Nu nog van mijn cola verslaving af en meer water leren drinken.

Bewegen

Op je eten letten is natuurlijk niet voldoende en omdat volop sporten nog niet lukt moet ik op zoek naar andere mogelijkheden. Ik ga thuis wat oefeningen doen die ik wel kan doen. Lekker veel wandelen met Fleur bijvoorbeeld. Of makkelijke dingen die ik op pinterest of youtube kan vinden. Niet te intensief in ieder geval.

Hoe het allemaal gaat lopen dat gaan jullie natuurlijk allemaal lezen in mijn op weg naar fit updates die ik denk ik om de week ga plaatsen. Ik ga niet te streng voor mezelf zijn en ik wil ook gewoon genieten van eten en chocolade. 

Facebook Comments

Share this post