Persoonlijk

Een leren huwelijk! | 3 jaar getrouwd

28 juni 2013  een dag om nooit te vergeten! Inmiddels is het vandaag precies 3 jaren geleden dat wij getrouwd zijn. 3 hele jaren zijn voorbij sinds dat wij in het huwelijksbootje stapten. Een drie jarig huwelijk betekent dat je een leren huwelijk hebt. Ik blader ons foto album weer door en denk terug aan onze mooie dag. 

3 jaren ik vind het toch wel heel bijzonder. Ik droomde al vroeg dat ik jong wilde trouwen en toen wij eenmaal Aron hadden werd voor mij dit gevoel nog groter. Ik wilde dezelfde achternaam als mijn zoon hebben en ook dezelfde achternaam van de kinderen die nog zouden volgen. Door mijn wens besloten Robert en ik te gaan trouwen. De datum prikken was niet zo heel makkelijk. We hadden niet echt een datum met een betekenis. Nu blijkt achteraf dat wij getrouwd zijn op de dag dat wij onze eerste date hadden met z’n tweeën. Dit maakt de datum toch best bijzonder.

bruiloft 2

De grote dag

Onze trouwdag was geweldig en precies zoals wij zijn. Heel relaxt met een BBQ en een feest in de tuin. Met een lach en een traan en iedereen die ons lief was was erbij. De ceremonie was mooi, de foto’s zijn prachtig en de herinneringen aan onze dag zijn nog steeds heel mooi. Vorige week dinsdag schreef ik mijn eerste tips voor een budget bruiloft en vanmiddag komt deel twee online. Door die blog te lezen kom je erachter hoe onze bruiloft eruit zag.

Een ontmoeting werd vriendschap
Vriendschap werd liefde
Liefde is trouw geworden. 

Vandaag vieren wij ons 3 jarige huwelijk met pizza en taart. Met z’n viertjes als gezin en bekijk ik stiekem tussendoor alle albums van onze bruiloft. Kijk ik onze foto’s terug, onze video en lees ik de kaartjes en het gastenboek door net als alle andere jaren.

I wanna love you like the world’s gonna stop
Til the very last second, last tick of that clock
I’m gonna slow it all down and then take you from zero to ten
Oh, I wanna love you like I’ll never love you again – C. Underwood 

10402570_10205648584074389_2450956380659065171_n

 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Natascha Velthuis

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Fijne dag vandaag.

  28/06/2016 at 10:51 am
 • Reply Marije

  Gefeliciteerd! Wat een mooie datum om op te trouwen hè? 🙂

  28/06/2016 at 12:34 pm
 • Reply jodi - liefthuis

  Gefeliciteerd. Een leren huwelijk, dat wist ik niet. Lekker genieten van je kleine feestje vandaag voor jou en je gezinnetje.

  28/06/2016 at 3:38 pm
 • Reply Jessica

  Gefeliciteerd nog met jullie leren huwelijk! Wist helemaal niet dat het zo heet, die tikken wij ook aan in april 2017…

  29/06/2016 at 9:44 pm
 • Leave a Reply