Happy momlife

van den assem 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lente ready met de neon trend

Ik ben helemaal klaar voor de lente, ik ben toe aan meer licht uren en ik heb zin om mijn nieuwe lente garderobe uit de kast te trekken. Daarnaast is het natuurlijk ook een hele fijne tijd van het jaar en hadden wij vorig jaar een hele mooie lente.

Voor de lente mag ik van mezelf altijd een nieuw paar sneakers hebben. Gewoon omdat ik er zo dol op ben en ze ook de hele lente en zomer dragen. Ook dit jaar mocht ik van mezelf weer een paar sneaker uitzoeken en koos deze uit bij van den Assem. Een sneaker met een touche neon en een stipje, helemaal Joyce dus! De schoenen zijn van het merk RedRag en lopen echt als wolkjes. Na mijn voetblessure is het heel belangrijk om schoenen te hebben die stevig zitten en heel makkelijken luchtig lopen

De sneaker heeft een gele accent (ha verrassend hé), ze zijn luchtig en hebben een Dalmatiër print. Ik vind ze echt helemaal geweldig! Red Rag heeft altijd toffe kleurtjes en printjes op hun schoenen die ook helemaal bij mij passen. De schoen is van leer en dat is voor mij tegenwoordig wel een pré. Naast een veter heeft de schoen ook een rits waardoor je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Mocht je een (steun)zool hebben dan is deze schoen ook geschikt voor jou, want je kunt de zool er gemakkelijk uit halen en je eigen zool erin doen. De schoenen lopen als wolkjes, heerlijk!

De Neon trend

Stiekem vind ik de neon trend echt heel erg tof! Ik heb op mijn nieuwe schoenen na nog geen neon items in mijn kast, maar ik denk of weet eigenlijk wel zeker dat dit het enige is in neon dat ik dit jaar draag. Neon kun je makkelijk combineren met een simpele zwarte broek, een paar felgekleurde oorbellen en een toffe neon trui bijvoorbeeld. Stiekem vind ik deze 80’s trend echt heel erg tof!

Hoe de neon trend combineren 

  • Je kunt de neon trend makkelijk combineren zonder helemaal out of you comfort zone te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere warme col trui aantrekken met een zwarte broek of een oversized jurkje.
  • Is dit al iets te heftig voor jou? Dan kun je onder je blazer altijd een fel gekleurd shirt aan doen met een nette broek. Zo ben je toch lekker neon bezig maar hou je het ook nog eens heel netjes.
  • Ik zelf heb een fel roze jurk in mijn kast hangen en ik kan niet wachten om mooi lente weer om deze aan te trekken. Een net jurkje met een stoer sneaker eronder of een toffe bikerboot
  • Wil je opvallen trek neon aan! Ik weet nog dat ik “Vroeger” naar de kinderdisco regelmatig neon aan had, want dat ging zo lekker kleuren door de lichten van de disco.

Wat vind jij van de neon trend?

Facebook Comments

Share this post