Happy momlife

img_4925
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lekkerste recepten op kitchenmom

Ik ben dol op koken en daarom ben ik ook druk bezig met mijn foodblog kitchenmom.nl. Omdat ik weet dat jullie sommige recepten (zoals de kinder chocolade cheesecake) echt niet willen missen plaats ik regelmatig een overzicht van de lekkerste recepten die op kitchenmom zijn verschenen. De recepten zijn lekker en kidsproof!

1. Van simpele kwarktaart naar luxe kwarktaart 

2. Pasta Pesto Salade

3. Soesjestoren

4. Kipcorn wraps

5. Pokebowl 3.0 

6. Gevulde ei maar dan gezonder 

7. Havermout muffins 

8. Rode pasta saus 

9. Kinder cheesecake

10. Nasi van broccolirijst

Facebook Comments

Share this post