Happy momlife

pompoen soep met wortel
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lekkere pompoen recepten

Ik ben echt dol op pompoen en tot dusver hield ik het eigenlijk alleen maar bij pompoensoep. Daarom ging ik op zoek naar lekkere pompoen recepten om te proberen en vond ik bij een heleboel collega bloggers de lekkerste pompoen recepten. Ik verzamelde al deze recepten om er een handig overzicht van te maken, zodat ik zelf de recepten makkelijk terug kan vinden, maar ook dat jullie het terug kunnen vinden. Handig toch?

Zelf ben ik dus nog niet zo aan het variëren geweest met pompoen en kom ik niet verder dan pompoensoep. Alhoewel er deze week wel een pompoen quiche  op de planning staat. Vorige week kwam mijn pompoensoep recept online en hij is echt heel lekker.

Pompoen recepten van collega bloggers! 

Raw vegan pumpkin pies (Engels)
♥ Pasteitjes met pompoen, kip en feta
Pompoen Brownie
Stoofschotel met Pompoen en bonen 
♥ Pompoencake met dadels en chaikruiden
♥ Luchtige pompoenmousse
♥ Kruidige pompoenblokje
♥ Verrukkelijke pompoentaart
♥ Pompoensmoothie
♥ Pompoenchutney
♥ Gezond en lekker: Pompoencake (vegan)
♥ Curry stoofpot met pompoen en kikkererwten
♥ Pompoenrisotto met pittige pangrattato
♥ Pompoenfrietjes
♥ Stoofvlees met pompoen en dadels
♥ Pompoencake
♥ Zelfgemaakte pompoenpuree
♥ Spaghetti-Pompoen Boten met Kipgehakt en Kaas
♥ Ovengebakken Pompoen-Donuts
Pompoenpannenkoeken met Ahornsiroop
♥ Ovenschotel met spaghetti-pompoen
♥ Pompoen Pannenkoekjes

BEWAAR DEZE BLOG OP PINTEREST

Facebook Comments

Share this post