Happy momlife

pastasalade beeham honing mosterd
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Lekkere pastasalade recepten

 

Wij eten het hele jaar door een heleboel pasta’s. In de winter warme pasta’s maar in de zomer lekkere koude pasta’s. Op mijn site heb ik dan ook al meerdere recepten gedeeld, van lekkere pastasalades en er zullen nog velen volgen aangezien ik iedere keer weer iets nieuws wil proberen qua pastasalade. Ook kijk ik vaak naar de inhoud van onze koelkast als  ik pastasalade maak. Ik vind het namelijk zonde om ingrediënten weg te gooien die ik makkelijk in een salade kan gebruiken. Inmiddels zijn er al een aantal verschenen op de blog en deel ik vandaag een overzicht van de pastarecepten die al online staan. Mocht je nog op zoek zijn naar wat inspiratie dan zal ik zeker even een kijkje nemen. 

PASTASALADE MET MAKREEL EN KOMKOMMER

Ik ben dol op vis en met mij de rest van het gezin ook gelukkig! Deze salade met makreel, komkommer en paprika viel dan ook goed in de smaak. Heel verfrissend en daarbij is vis ook goed met het  warme weer. Aanradertje dit hoor! Je vindt het recept hier.

PASTASALADE MET RAUWE HAM EN MELOEN

Meloen en ham is heerlijk al combinatie je kunt dit ook vaak als voorafje bestellen. Waarom dan niet als pastasalade? Dat dacht ik dus ook! Ik maakte een heerlijke variant en de pijnboompitjes maakten het lekker knapperig. Heerlijk! Je vindt het recept hier.

Pastasalade met heksenkaas 

Wie is er niet dol op heksenkaas? Hier in huis kunnen wij er allemaal heerlijk van smullen! Daarom moest ik ook maar eens een recept proberen met heksenkaas erdoor. In combinatie met salami. Je vindt het recept hier.

Pastasalade mango mozzarella 

Ik ben dol op fruit in mijn pastasalade. Deze met mango is dan ook heerlijk fris helemaal in combinatie met de mozzarella. Heerlijk! Qua groente had ik er paprika los bij geserveerd en een lekker broodje. Je vindt het recept hier.

Pastasalade beenham honing mosterd 

Dit recept bedacht ik toen ik een broodje beenham aan het eten was. In principe kun je alles door de pasta gooien en dit bleek dan ook een groot succes. Het vlees is lekker warm en de meloen lekker fris. Een hele fijne combinatie. Je kunt het recept hier vinden.

Facebook Comments

Share this post