sponsored stories

Het leed dat lampen kopen heet

Tja het is een dingetje hier in huis; het kopen van lampen. Wij kunnen gewoon nooit ergens lampen vinden die wij mooi vinden passen in ons huis. En als we dan een lamp hebben gevonden dan is hij vaak onbetaalbaar. Maar toch is goede verlichting in huis wel nodig.

Wij wonen alweer ruim 3 weken in ons eigen huisje en hebben inmiddels bijna overal weer verlichting. Het bouwbedrijf had namelijk een aantal lampen weg gehaald en niet weer opgehangen. We kregen vanuit het bouwbedrijf de opdracht om nieuwe lampen te halen en dat deden we. We kochten goedkope lampen die ik een dag later weer heb terug gebracht, omdat ik er niks mee kon. Op alle kamers in huis hangen inmiddels wel lampen, behalve op onze slaapkamer daar zitten we nog steeds in het donker.

Onze zoektocht in winkels is inmiddels voorbij en we zijn nu begonnen met een online zoektocht. Hoe moeilijk kan het zijn om een lamp voor een slaapkamer te vinden zul je denken. Nu zijn wij best kieskeurig en willen wij industriële lampen met ledverlichting erin. Natuurlijk is het ook geen probleem om de ledverlichting te kopen apart van de lamp, maar dan moeten wij wel eerst een lamp kunnen vinden.

Duurzame verlichting 

Led verlichting is lekker duurzaam en met ons huis dat inmiddels aardig duurzaam is (lees: zonnepanelen en goed geïsoleerd) willen wij ook bewuster omgaan met de rest in en om ons huis. Een makkelijke keuze is het omwisselen van de lampen voor ledverlichting. Ledverlichting is nog vrij prijzig maar je krijgt er eigenlijk veel voor terug. Ledverlichting gaat namelijk lang mee. Een ledlamp kan zo’n 20-25 jaar blijven werken. Dat is toch lekker lang? Moet je voor je zelf maar eens uitrekenen hoeveel lampen dit scheelt. Een ledlamp kan ook nog eens 90% minder energie verbruiken, score!

Wij zijn dus bezig met het besparen en het uitzoeken van een nieuwe lamp. Hebben jullie al ledverlichting in huis? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply