Persoonlijk sponsored stories

Het leed dat lampen kopen heet

Er zijn van die dingen in huis die ik niet goed voor elkaar krijg. Zo mist in dit huis sowieso een heleboel sfeer, maar dat is gelukkig binnenkort opgelost. Dit huis is te groot, haha ik mis het knusse van ons vorige huisje en daardoor lukt het mij niet om het hier sfeervol te krijgen. Nog zo’n ding dat mij niet lukt is de juiste lampen op de juiste plek net zitten. Of überhaupt lampen vinden die ik mooi vind staan in ons huis haha! Herkenbaar? 

Waar je een lamp neerzet is bepalend voor waar je ook daadwerkelijk licht hebt. Een Led paneel is bijvoorbeeld te vel, maar een gewone staande lamp met niet de juiste gloeilamp er in kan er ook voor zorgen dat je woonkamer veel te vel verlicht is. De plafond lampen gebruiken wij in principe niet, alleen die bij de achtertafel tijdens het avond eten. Het draait dus echt om de sfeer lampjes. Wij proberen een industrieel/Scandinavisch interieur te creëren  en hebben hier nog wel het één en ander voor te doen hoor. Daar moeten nog genoeg dingen voor gebeuren hoor. Maar dat komt wel met de tijd. Robert en ik hebben trouwens beide een andere stijl voor het huis, maar kunnen dit prima met elkaar combineren. De stylen liggen gelukkig niet ver uit elkaar. Ik ben meer van de Scandinavische style en Robert is meer van het industrieel. Een mooie uitdaging om samen te voegen in ons huis.

Oké terug naar de lampen. Inmiddels hebben wij aardig wat lampen in huis staan (dat is hier ook wel nodig) maar het is geen geheel. Ik heb een paar lampen met wit en hout uitgekozen en Robert heeft lampen met steen uitgekozen. Het kan prima samen hoor, maar zoals het nu staat valt het gewoon weg en dat is natuurlijk heel erg zonde. Ook staan er twee lampjes voor het raam die ik verschrikkelijk vind, maar wie weet kunnen de na verhuizing wel op onze slaapkamer, omdat wij dan minder lampjes nodig hebben in huis.

Vind jij het plaatsen van lampen ook lastig? Ik ben benieuwd! Of heb jij nog een gouden tip voor mij? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply