Happy momlife

IMG_1563
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Last minute moederdagcadeau tips!

Aanstaande zondag is het Moederdag. Het moment om je moeder/schoonmoeder en iedere andere moeder die jij lieft hebt in het zonnetje te zetten. Met een ontbijtje, een reep chocolade, bloemen of juist met een leuk, handig, grappig cadeautje. Ik heb een aantal leuke moederdag cadeautjes voor jullie verzameld. En ik heb nog een leuke verrassing voor jullie onderaan de blog!

Megagadgets ie een webshop met leuke, grappige cadeautjes voor iedere gelegenheid. Ik heb gekeken naar leuke cadeautjes voor moeders en ga deze met jullie delen, want wie weet kan jij je moeder nog blij maken met een te gek cadeau.

Flamingo Paraplu 

Ik had dus geen paraplu, of nou ja in de auto ligt er nog wel eentje maar dit is een mega grote zware paraplu. Ik vind het handig om een eigen paraplu te vinden en ik kwam een mooie flamingo paraplu. Deze paraplu is nog handiger, want je kunt hem makkelijk neer zetten, zonder dat ie constant omvalt.

Cool Mist sprayer 

Hopen jullie ook echt op een warme zomer net als vorig jaar? Ik wel hoor! Ik vond de zomer vorig jaar echt heerlijk! Af en toe een beetje warm. Ik liep dan ook geregeld met een washandje rond. Maar ik heb hiervoor iets anders, namelijk een Cool mist sprayer. Hiermee kun je je gezicht verkoelen tijdens warme dagen. Heerlijk lijkt mij dit.

Eenhoorn Thee ei 

Ik drink veel thee en ook veel losse thee. Voornamelijk van Tastea. Mijn eigen thee ei was kapot dus een mooie vervanger was zeker welkom. Je kunt de Eenhoorn thee ei heel handig aan de rand van je kopje hangen ideaal!

Snuggie Snug Rug Original 

Ik lig altijd met een dekentje op de bank. Zelfs in de zomer haha! Jij ligt vast ook wel eens lekker op de bank met een fleece dekentje. Met deze Snuggie Snug Rug is het nog fijner om op de bank te liggen. Dit dekentje heeft namelijk grote mouwen waardoor je dus gewoon chips kunt pakken, de afstandsbediening om te zappen of op je telefoon kunt kijken zonder dat je het koud krijgt. Lig jij ook weleens lekker te luieren op de bank terwijl je een film of tv-serie zit te kijken? Dan weet je vast wel hoe fijn een fleece dekentje kan zijn! Vooral wanneer het wat kouder is… Vanaf nu is dit nog fijner dankzij de comfortabele en super zachte Snuggie Snug Rug Original! Heerlijk! Als mijn kinderen hier mee thuis kwamen was ik heel blij. Oké ik ben ook heel blij met hun knutsels, maar dit vind ik ook fijn!

WINNEN!

In samenwerking met MegaGadgets mag ik één van jullie blij maken met een bluethooth speaker in de vorm van een donut. Hoe tof is dat? Wat moet je doen om te winnen?

De winactie loopt t/m woensdag 8 mei, zodat hij nog op tijd binnen kan zijn voor moederdag!

Facebook Comments

Share this post